LIFToff

LIFToff arrangeres som en kickoff for ledertreningsprogrammet vårt. Denne “festivalen” går av stabelen i Drammen 17-19 september!

Link til påmelding LIFToff finnes HER

 

I Acta VeBu er vi opptatt av barn og unge skal få bli kjent med Jesus! Som ledd i dette ønsker vi å tilby ledertrening for ungdommene våre slik at de kan utrustes som individ i tro og liv. Dette vil vi gjøre i form av LIFT som starter opp i oktober i høst. Mer info om LIFT finnes HER

Dette ledertreningskurset omfatter hele regionen og vi vil gjerne sparke det i gang i form av en kickoff med dunder og brak!

Lederkurset er LIFT og dette er en kickoff…

Vi er stolte over å endelig kunne lansere LIFToff!

LIFToff går av stabelen i Drammen 17-19 september.

Helgen vil bestå av undervisning, møter, aktiviteter og sosialt! Det vil bli spennende taler, musikk, tid til mingling og nye bekjentskap, samt ulike innslag fra scenen. Vi vil overnatte på Scandic hotel og spise god hotelfrokost. Deretter går turen opp til Norkirken Drammen hvor vi samles til fellesskap og input. Lørdagen blir det en tur i Drammensbadet og på kvelden henger vi på BlockParty i gjenbruksbutikken til Normisjon i Drammen sentrum.

På blockparty vil vi få innslag fra Gå Ut Senteret, med historier fra Story og media linja. Vi vil oppleve dansere fra Curio Crew og vi vil få en minikonsert med GinoBless fra G`bless records.

Det blir en variert og spennende weekend for ungdom, i form av festival eller konferanse om du vil!

Man trenger ikke å bli med på LIFT for å være med på
LIFToff.

Det vil være flere voksen ledere som er sammen med ungdommene og som sørger for å følge disse mellom hotellet, Norkirken og BlockPartyet i løpet av helgen.

Oppmøte: Lobbyen til Scandic Hotel i Drammen, fredag kl. 17 med innsjekk på hotellet. Her vil dere bli ønsket velkommen av komiteen i LIFToff og gå sammen fra hotellet opp til Norkirken etter innsjekk.

Avslutning/henting: Søndag kl. 13 i Norkirken Drammen.  Vi har sjekket ut av hotellet og tatt med bagasjen til Norkirken.

 

Påmelding til LIFToff kan gjøres på acta.no/vebu/liftoff
og koster 1250,-
Dersom man melder seg inn i leirklubben til Acta VeBu (koster 100,-) får man 300,- i avslag denne
helgen.
Vi anbefaler derfor leirklubben. I tillegg vil Acta få økonomisk støtte for hvert medlem vi har i leirklubben.

Link til påmelding LIFToff finnes HER

Vi sees på LIFToff!