Soul Children

Soul Children er Norges raskest voksende korbevegelse med over 200 kor i Norge, og nesten like mange i utlandet. Hvert andre år samles bevegelsen med tusenvis av barn og unge til en spektakulær korfest i Oslo Spektrum.

Vi opplever Soul Children-bevegelsen som en stor familie. En familie som går på tvers av hele Norge, og nå også på tvers av landegrenser. I tillegg til at konseptet spres til nye steder, merker vi også at målgruppen blir videre. Det som startet med ett eneste kor, Oslo Soul Children, har nå vokst til en internasjonal korbevegelse for flere aldersgrupper.

Soul Kids (under 10 år)

Soul Kids fungerer i praksis som et vanlig barnekor, men kan kalles et aspirantkor for barn som ikke er gamle nok til å være med i Soul Children. Du kan finne «Livsglede 5» samt mange flere albumer på nettbutikken og der du streamer musikk.

Soul Children (10–16 år)

Soul Children er kjernen i bevegelsen, og er for barn fra 10–16 år. Alle som er glad i å synge er velkommen til å bli med. Vi har hundrevis av kor over hele landet

Soul Teens (16-18 år)

Soul Teens er for de fra 10. til 3. klasse videregående, og musikken gjenspeiler dette. Sjekk for eksempel ut «behind the scenes» fra Skjærgårds Music & Mission Festival!

soulchildren.no finner du alt du lurer på om Soul Children:
nyheter, events, festival-nytt og mye mer.