Om Acta

Acta – barn og unge i Normisjon er en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon. Vi ønsker å bygge grensesprengende fellesskap hvor barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus.

Fasthet i innhold – Frihet i form

Fellesskapene våre ser ulike ut og de skal se ulike ut, fordi mennesker er ulike og trenger ulike fellesskap. Actas arbeid er misjonsforeningen i stua, konfirmantene og Kompisene på Skjærgårds, ungdomsklubben i kjelleren, lederspirene på lederkurs, alle Soul Children-korene, gamerne på LAN, paintballklubben i skogen, bibelgruppa i kollektivet, leirer og de store festivalene.

Vi har en drøm om at alle barn og unge skal ha et kristent fellesskap i sitt nærmiljø, som de kan være en del av.

Acta har 13 regionkontor sammen med vår moderorganisasjon Normisjon, og medlemmene våre er fordelt på ca 600 lokallag. Hvert år arrangerer vi hundrevis av leirer på tvers av landet, der tusenvis av barn og unge deltar. I tillegg utvikler vi ressurser til bruk i lokale fellesskap, driver med ledertrening og mye mer. Vi i Acta bygger alt vi gjør på verdiene våre «elsket» og «sendt». Vi ønsker at flest mulig barn og unge skal få muligheten til å bli kjent med Jesus Kristus!

Du kan gå direkte til skjema for innmelding HER.

Ønsker du å lese mer om hva et medlemskap i Acta innebærer kan du lese mer HER.

Grensesprengende fellesskap hvor barn og unge
møter, følger og ærer Jesus Kristus