Om Acta

Mellomrom

En gruppe ungdommer går bortover gresslette med hendene rundt hverandre

Grensesprengende fellesskap

Acta er Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon med over 20 000 medlemmer. Sammen setter vi spor inn i evigheten!

Mellomrom

Acta – barn og unge i Normisjon er Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon med over 20 000 medlemmer. Vår visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus».

Hundrevis av leirer. Tusenvis av unge.

Acta har 13 regionkontor sammen med vår moderorganisasjon Normisjon, og medlemmene våre er fordelt på over 600 lokallag. Hvert år arrangerer vi hundrevis av leirer på tvers av landet, der tusenvis av barn og unge deltar. I tillegg utvikler vi ressurser til bruk i lokale fellesskap, driver med ledertrening og mye mer. Vi i Acta bygger alt vi gjør på verdiene våre «elsket» og «sendt». Vi ønsker at flest mulig barn og unge skal få muligheten til å bli kjent med Jesus Kristus!

Bli med i Acta

Acta består av hundrevis av lokale fellesskap, spredt rundt i landet. Derfor er sannsynligheten stor for at det finnes et lokallag i nærheten av deg. Sjekk vår oversikt, eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

Start et lokallag

Du kan også starte ditt eget lokallag. Da får du blant annet kr 5 000 i oppstartsstøtte, og mulighet til å søke om støtte til andre prosjekter dere driver på med.

Bli frivillig

Som frivillig hjelper du oss å gjøre Jesus kjent for barn og unge i hele Norge. Ta kontakt med din Acta-region, så hjelper vi deg videre.

Ressurser til lokalt arbeid

Acta jobber kontinuerlig med å utvikle ressurser til bruk i lokallag — uansett hva ditt lokallag holder på med. Vi har materiale for ledertrening, trosopplæring, noter og singbacks til kor, og mye mer.

Vårt arbeid

Alt vi gjør i Acta – barn og unge i Normisjon bygger på verdiene våre: «elsket og sendt». Gjennom vårt landsdekkende leirarbeid, kvalitetsressurser og konsepter ønsker vi å gjøre Jesus kjent for barn og unge i hele Norge!

Dette driver vi med

Read article "Vårt arbeid"

Bibelifokus

«Jakten på sammenhengen – Bibelifokus» er et trosopplæringsverktøy i Acta – barn og unge i Normisjon. Det er blitt et nasjonalt konsept som vi håper og tror kan bidra til mye god, gøy, spennende og viktig undervisning.

Les mer

Read article "Bibelifokus"

Vår handlingsplan

I Acta – barn og unge i Normisjon arbeider vi mot en handlingsplan som blir vedtatt hvert 3. år på Landsmøtet. Den gir et overblikk over hva vi retter et spesielt fokus mot i hver treårsperiode.

Handlingsplan

På landsmøtet, lørdag 9. januar 2021 ble det vedtatt en ny handlingsplan for organisasjonen vår. Den gjelder for tidsrommet 2021 - 2023.

Les mer

Read article "Handlingsplan"

Korona…

Koronatider er tider med mange krevende utfordringer, men også med positive muligheter!

Read article "Korona…"
Seks smilende konfirmanter på KonfCamp!

Hjelp oss å gi Jesus videre til nye generasjoner

Vi i Acta tror at ved å gi litt av det som er vårt, kan vi bety mye for andre. Ved å støtte Acta økonomisk eller ved å bli med som frivillig, hjelper du oss i arbeidet vårt med å gi Jesus videre til nye generasjoner.