GAMINGLEIR

Velkommen til gamingleir på Strand leirsted 17.-19. november 2023

Med støtte fra Den Norske Kirke – Kirkerådet, ønsker vi å gjenta suksessen fra i fjor hvor vi topper mørketida med innendørs gaming, sosialt og undervisning!

Dette vil foregå som en klassisk leir på Strand leirsted i Sandefjord, men det vil bli lagt opp til egne bolker hvor vi gamer sammen. Alle kan ta med sitt eget utstyr å game på, alt fra Ipad, Nintendo Switch til PC eller Playstation.

Meld fra i påmeldingen om hva du tar med slik at vi kan legge godt til rette for at alle får brukt utstyret sitt i løpet av helgen.

VIKTIG INFO:

Dersom du vil ha med egen PC eller Playstation må du også ta med egen skjerm. Vi gamer i festsalen på Strand hvor alle får utdelt hver sin pult og stol. Du vil ha tilgang på EN stikkontakt, samt tilkobling for en nettverkskabel. Alle som vil ha med egen PC/Playstation må også ta med egen nettverkskabel på 5 meter, samt en skjøteledning/strømpadde for flere strømuttak.

Vi kommer til å ha en del felles opplegg i tillegg til gamingtid, hvor vi har noe uteaktiviteter, samt noen turneringer i ulike spill. Det vil også bli samlinger med andakt, litt underholdning og lovsang.

Vi ønsker å forholde oss til aldersgrenser på de ulike spillene. Samtidig vet vi at det praktiseres ulikt i hjemmene. Blant annet er Fortnite et spill med en aldersgrense som splitter aldersgruppa på leiren. Vi ber derfor om at det noteres i påmeldingen dersom deltaker har lov til å spille spill med aldersgrensene utover egen alder.

P.S: Det kommer ikke til å legges opp til felles turneringer i spill som har aldersgrense utover den yngste deltakeren.

……………………………………………………………………………………………………………

Hvordan ser en dag på gamingleir ut?

08.30 Frokost
09.30 Morgenmøte

10.30 Aktivitet ute
11.30 Lunsj
12.30 LAN/Gaming
15.00 Middag

16.00 LAN/Gaming
18.30 Kveldsmat
19.30 Kveldssamling
20.30 Super Bowl og turneringer
00:00 God natt!

Sted: Strand leirsted
Aldersgruppe 10.-13. år
Pris fra 1350,-

Hvor er Strand Leirsted?

Østerøyveien 233, 3237 SANDEFJORD

Hvordan fungerer en leir i Acta VeBu?

Etter 1. nov stiger alle priser med 200,-. Leirprisen inkluderer, mat, aktiviteter og overnatting. Ved alle leirer er det et påmeldingsgebyr (inkl. i leirpris) på kr. 400, dette refunderes ikke ved avmelding. Ved avmelding 7-1 dager før leirstart refunderes 50% av leirprisen. Ved avmelding senere enn 24 timer blir ingenting refundert.

Har du spørsmål? 

kontakt Actaleder Stein Joar Myrvang på tlf.: 995 00 047 eller send en mail til stein.joar.myrvang@normisjon.no.

Til de påmeldte blir det sendt ut et informasjonsbrev på mail en uke før leiren starter.

———————————

Leirene i Acta Vebu støttes av: