Soul Children Gathering Trøndelag

Vi har gleden av å invitere alle kor i Trøndelag , Nordland og Møre og Romsdal til SoulChildren Gathering i Trondheim! Dette gjelder ikke bare Soul Children-kor, men også Soul Kids og andre kor tilknyttet Normisjon.


NÅR? 30.sept – 1. okt 2023
Hvor: Norkirken Trondheim/Salemhuset
Pris: 150,- per barn (100 kroner for medlemmer i Leirklubben)

        100,- per leder/voksen


MELD DEG PÅ HER

Vi samles i Norkirken Trondheims nye bygg hvor vi har måltider, øvelser, sosialt, lek,overnatting og avslutter med å delta på gudstjeneste søndag.
Vi får med oss dyktige instruktører fra sentralt som leder øvelsene og har workshop forlederne i korene. Dette tror vi blir en fin opplevelse!


Vi starter med registrering lørdag mellom kl. 10.00 og 11.00 og avslutter etter gudstjenesten søndag. Mer detaljert program kommer når vi nærmer oss.


Overnatting
Vi ordner plass på klasserom i Salemhuset så langt det lar seg gjøre, her har vi mye plass tilflatsenger. Deltakerne tar med eget soveutstyr. Det er også mulig å organisere overnatting selvi området, men dette må i så fall dekkes selv. Overnatting på bygget er gratis.


Mat
Vi ordner all mat fra lunsj lørdag til og med matpakkemåltid/kirkekaffe/lunsj søndag. Det er inkludert i prisen som er satt til 150,- per deltaker


Ledere
Vi håper at mange av korets ledere blir med! Det er lagt opp til en workshop for lederne pålørdag – kom gjerne med innspill på hva man ønsker her så fort som mulig så kan vi kanskje fåytret ønsket til de som kommer fra sentralt. Ellers ønsker vi at korene stiller med ledere til åkunne «ta hånd» om flokken sin, dvs at man er gjerne 2-4 voksne med per kor alt etter som manser behov i forhold til alder og størrelse på koret. Det er også trygt for ungene å ha med segkjente voksne. Det er også mulig vi setter noen på enkle oppgaver underveis, slik som fekssette fram måltid, rydde opp etter måltid og lignende for å løse ting praktisk.