Om oss

Grensesprengende fellesskap

Acta Østfold er en barne- og ungdomsorganisasjon med ca 2000 medlemmer i 48 lokallag derav 20 kor. Vår visjon er «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus».

 

Vårt arbeid

Acta Østfold har regionkontor sammen med vår moderorganisasjon Normisjon, slik som de 12 andre regionene i Normisjon. Hvert år arrangerer vi mange leirer på de to leirstedene Sauevika og Sjøglimt, der hundrevis av barn og unge deltar. I tillegg har vi 48 lokale fellesskap og driver med ledertrening. Sentralt er det utviklet mange ressurser til bruk i lokale fellesskap. Vi i Acta bygger alt vi gjør på verdiene våre «elsket» og «sendt». Vi ønsker at flest mulig barn og unge skal få muligheten til å bli kjent med Jesus Kristus!

Bli med i Acta

Acta Østfold har lokallag i hele fylket. Derfor er sannsynligheten stor for at det finnes et lokallag i nærheten av deg. Sjekk vår oversikt, eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

Start et lokallag

Du kan også starte ditt eget lokallag. Da får du blant annet kr 5 000 i oppstartsstøtte, og mulighet til å søke om støtte til andre prosjekter dere driver på med.

Bli frivillig

Som frivillig hjelper du oss å gjøre Jesus kjent for barn og unge i hele Norge. Ta kontakt med oss på regionkontoret, så hjelper vi deg videre.

Vår handlingsplan

I Acta – barn og unge i Normisjon arbeider vi mot en handlingsplan som blir vedtatt hvert 3. år på Landsmøtet. Den gir et overblikk over hva vi retter et spesielt fokus mot i hver treårsperiode.

Se handlingsplanen

Se handlingsplanen