Populært med leir

De to første helgene i mars arrangerte Acta Agder to fulle påskeleirer, en for 1.-4.klasse På Fredheim og en for 4.-7. klasse på Skogtun. Leiren for småskolen ble full veldig fort, så dette tilbudet er populært.

Det ble to helger fyllt med masse sosialt, nye og gamle bekjentskaper, påskeverksted, sporjakt, underholdningskveld, og selvfølgelig Jesus.

Acta Agder ser på stor glede å få ha leirer med så mange flotte barn som ønsker å ta del i et felleskap som tror på det samme. Mange bor kanskje på mindre steder der det ikke er så mange andre kristne, så at de får komme på en leir der de får være med 50-70 andre som også tror på Jesus er veldig verdifullt.

Neste leir er 31.mai – 2.juni for 1.-4.klasse og 7. juni – 9. juni for 4.- 7.klasse. Begge er på Fredheim leirsted. Disse blir sikkert like fort fulle, så følg med på hjemmesiden her, instagram og facebook for når påmeldingen for disse leirene åpner 15.april.