Full adventsleir på Fredheim.

Helga 17.-19. november arrangerte Acta Agder den første adventsleirer i år. Det var 1.klasse til 4.klasse barn som deltok. 47 deltakere og 17 leder hadde noen fine dager i Iveland på Fredheim Leirsted.

Vi var å snakket med noen av barna på søndagen om hvordan det hadde vært å være på leir. En av de var Hanna Bea Våge, hun går i 3.klasse og var på leir med Acta for første gang.

«Det har vært bra, jeg har hatt det kjekt hele helga.» Hanna Bea forteller videre om at det var gøy med kiosk og at de hadde sett en del filmer om Jesus.

To som har vært på leir for første gang er Lilly og Synne Roland på 6 år, de forteller at de har hatt en veldig fin helg. De har blitt fortalt veldig mye om leir siden storebror Elias har vært på leir mange ganger. Og han har fortalt at det å være på leir er noe av det artigste som fins. Så etter i denne helga så er de helt enig med storebror om at leir er noe av de morsomste man kan være med på.

Esther Jaklin Lande fra Kristiansand forteller at det beste med å være på leir er å få nye venner og det gøyeste med helga er å ha blitt kjent med de andre på leiren. På spørsmål om hun vil på leir igjen er svaret kort og presist, «Garantert!»

Det har også vært noen eldre barn som har vært på leir for første gang som ledere. En av de er Mie Halvorsen på 12 år fra Grimstad. Hun forteller at det har vært veldig gøy å være leder.

«Vi har jo hatt ansvar for de vi er romledere for, men det har bare vært veldig koselig.» Mie kunne veldig gjerne tenkt seg å være leder igjen, og synes det har vært gøy å få være med på kosen som følger med når man er leder, da alle barna er lagt.

Leirsjef Ole Jakob Pedersen forteller om en veldig bra helg.

«Det er mye gøy når det er 47 barn på et sted.»

Hilde Halvorsen har også vært med på leiren og fortalt om sitt misjonærliv i Mali. De har hatt juleverksted, bakt pepperkaker, hatt sporlek, underholdningskveld og ikke minst kiosk!