Suksess med «Smakebit av leir».

På lørdag arrangerte Acta Agder «smakebit av leir» for barn og ungdom fra ulike migrantmenigheter i Agder. Prosjektleder Santiago Valdez var leder for dagsleiren. Vi var hele 60 personer på Fredheim leirsted, så det er jo kjempebra! Det var deltakere fra bl.a. Romania, Ukraina, Kongo, Eritrea og Chile.

Vi startet opp med konfetti og presentasjon av ledere i Acta. Videre utover dagen hadde vi konkurranser og leker, vi spiste god middag, kaker og godteri. Det var andakt, sanger og aktiviteter.

Mens barn og ungdom var i grupper med aktiviteter, hadde vi undervisning og samtale med de voksne. Vi presenterte Acta og hva vi står for og vår visjon. Vi ville høre med de voksne hva de ønsker at vi kan bidra med inn i deres menigheter, hva de ønsker for de barna de har hos seg. Det ble en veldig interessant og fin samtale.

Dette var en veldig flott dag og vi gleder oss til fortsettelsen!