Jesus-fortellinger, bading og digg mat

– Å høre fortellingene om Jesus og den gode maten, var det beste med IntroSommerCamp, gutt 10 år.

Tre dager før skolestart var 40 barn og seks ledere samlet i tre dager på Intro SommerCamp i Norkirken Vennesla.

Acta Agder, barn og unge i Normisjon, var med å arrangere denne bo-hjemmeleiren. Elisabeth Dørdal var med som hovedleder og kjørte fra Grimstad hver morgen.

Målet var at barna ikke skulle kjede seg hjemme, men heller komme sammen og feire siste del av sommeren. Og sommer og feiring ble det.

Såpesklie og misjonskollekt

Det var såpesklie, vannkrig, hoppeslott, is, andakter om Hvor er Jesus?, sang, god mat, slimlaging, bading, kiosk, film, politi og røver, misjonsinfo og kollekt til Bangladesh.

Hele 1850 kr samlet barna inn til skolegang for barn i Bangladesh.

Smågrupper

-Det å bli kjent med så mange nye, var et annet svar om hva som hadde vært det beste.

Barna ble delt inn i mindre grupper og fikk god tid til å bli kjent med hverandre over tre dager.

Menigsfull fritid

-Jeg trengte å jobbe samtidig som at barna mine hadde noe meningsfullt å gjøre isteden for å bare sitte på skjerm, derfor fant jeg på Intro SommerCamp, svarer pastor Kristian Nesbu Vatne med et glimt i øye.

-Mange foreldre begynner på jobb i begynnelsen av august, mens barna ikke har startet opp på skolen. Det finnes fotballskole, SFO og mange klarer seg selv hjemme, men jeg så at det var et rom for å lage et opplegg med kristen profil, legger han til.

Han forteller videre at arrangementet ble en suksess og at vi ikke skal se bort i fra at det gjentas neste år.

-Suksessen skyldes de flotte lederne og de frivillige på kjøkkenet. Elisabeth Dørdal og Rizgard Khurshid var hovedledere sammen med meg. Og så hadde vi med oss Ørjan Viste, Annika Valdez og Emma Wilhelmsen. En flott gjeng som er utrolig dyktige med barn, sier Vatne tilslutt.