I 2024 samkjøres Actas landsmøte med MER-konferansen og GF

Bilde fra MER-konferansen 2023. Foto: Håkon Johannes Slettevold/Normisjon

Allerede nå bør du holde av datoene 12.-15.januar: da skjer årets storsatsning for alle som er engasjerte og glad i Acta og Normisjon! Landsstyret i Normisjon og Actas landsråd har vedtatt å legge neste års generalforsamling for Normisjon og landsmøte for Acta i tilknytning til MER-konferansen i Stavanger 12.–15. januar. 

 
Er du engasjert som frivillig i Acta – i lokallag, som leirleder eller som kordirigent? Da er du hjertelig velkommen til disse dagene!  

MER-konferansen har som mål å være gøy, retningsgivende, samlende og inspirerende. Programmet vil inneholde alt i fra konserter, inspirerende seminarer, quiz, møter med spennende gjester, gode taler og lovsang!  

Ansatte og frivillige sammen  

Nærmere 400 deltakere deltok på MER-konferansen i januar, og Maria Lade (20) sa dette til normisjon.no etter MER-konferansen: «Jeg har blitt utfordret både på et personlig plan og i forhold til tjenesten jeg står i til vanlig. Spesielt på det å fortsette å ha Jesus på førsteplass i livet mitt.»  

Neste års storsatsning går av stabelen i IMI-kirkens lokaler i Stavanger fra fredag til søndag der MER-konferansen tidligere har blitt arrangert. I tillegg blir det en egen dag for ansatte i Acta og Normisjon mandag 15.januar.  

Veronica Berg, personalleder i Acta, forteller at Actas landsmøte blir gjennomført i to deler: – En del blir gjennomført digitalt tirsdag kveld og del to blir fysisk lørdag formiddag. Det bli dermed mulig å få med seg både LM og GF, sier hun. 

Prosjektleder for MER-konferansen, Sigrid Flesjå Olsen sier dette om MER-konferansen: 
Kommer du på MER-konferansen kan jeg nesten garantere at du vil få en god opplevelse av å tilhøre en veldig stor familie, oppleve mye gøy og bli inspirert! Vi gleder oss til å planlegge et gøy og inspirerende program som skal favne folk i alderen 16 – 60 år!   

Hold deg oppdatert på program og påmelding her: www.merkonferansen.no