Oslo Soul Teens med nytt album

Soul Stories

Oslo Soul Teens lanserer et nytt album som har fått tittelen «Soul Stories» og er støttet av kulturmidler fra LNU. Dette albumet består av 8 nye låter som er skrevet og inspirert av personlige historier til ungdommer i Oslo Soul Teens. Sangene er produsert av Christian Ingebrigtsen, David Thullin og Soul Children-gründer Ragnhild Hiis Ånestad.

Den andre singelen UNIQUE, som slippes fra albumet, inkl musikkvideo, har release fredag 29 april. Den er skrevet av Jonatan Hiis Ånestad, i samarbeid med Christian Ingebrigtsen og amerikanske Rhyan Shirley, og basert på Jonatans historie – som også gjør lead vocal på låta.

Hvem er vi?

Oslo Soul Teens består av de 30 eldste sangerne i Oslo Soul Children. Oslo Soul Children er et kor med 70 sangere i alderen 10 – 20 år fra hele Østlandsområdet, som har utgitt 15 album, flere singler og musikkvideoer alene og i samarbeid med nasjonale og internasjonale artister. De er pilotkor for Soul Children-bevegelsen som består av 300 kor i 15 land i hele verden.

Koret har turnert over hele Norge, i Sverige, Tyskland og har vært fem ganger i USA. I tillegg til å ha deltatt på utallige tv-show, blitt tildelt Petter Dass-prisen, Sareptaprisen, Oslo kommunes kunstnerpris og blitt nominert til Spellemannsprisen.