Teamsamling i Sandefjord

Innebandy på innsåpet bane, en flygende buss som tar oss til Gøteborg på Paddan og diskotek med KYGO er noen av forslagene som kom frem da Actas ungdomsteam skulle gjennomføre case. Hver av de 5 gruppene fikk utdelt en kort beskrivelse om en av sommerleirene som skal gjennomføres til sommeren, hvor oppgaven lød:

Dere skal lage et opplegg for leiren, med forskjellige aktiviteter. Gjerne forslag til undervisning også. Deretter skal dere kunne holde en rask presentasjon om leiren.

Acta hadde teamsamling 8.-10. mars med base i Norkirken Sandefjord. Med ledere var det nesten 30 stykker på denne samlingen! Teamsamlingen startet opp med Ungdomskveld som er i Norkirken annenhver fredag. Det var mye lek og moro, og ungdommene koste seg med lagkonkurranser og Taco. Åndelig påfyll fikk de også.

Lørdagen begynte med en noe krevende quiz før caseoppgavene ble delt ut. Deretter gikk turen videre til Hvaltorvet, der gruppene fikk i oppgave om å samle inn sponsorvarer til løp for livet, 4 forretninger per gruppe. Klarte de å få inn en Tesla som førstepremie? Delta på løp for livet og finn ut!

Etter byturen gikk veien videre opp til Pinsle hvor lasertag stod for tur. Dette var en god avslutning på byturen før alle samlet seg hjemme hos Actaleder Vegard for å spise pizza og se film. Noenogtyve personer i stua er jo ikke noe problem!

Søndagen bestod av en bibeltime på huset, før vi avsluttet med litt aktiviteter før lunsj og opprydning.

Vi er heldige som har så flotte ungdommer i Acta. Har du lyst til å bli med i Team? Ta kontakt med Actaleder Vegard Skjeggestad.

Neste teamsamling blir i Drammen 10.-12. mai.