Teamsamling i Drammen

Teamsamling i Drammen!

Hvor lenge kan en leder holde pusten under vann, hvor mange desiliter cola blir igjen i en 1.5 L flaske når man slipper oppi 3 mentos, eller hvor langt kan en skyte en fotball med et brannslukningsapparat? Forslag til over 40 aktiviteter kom opp da det ble gitt case om å lage oppgaver til sommerens nye aktivitet Acta mot 1.

10.-12. mai samlet begge teamene seg i Drammen for en teamsamling hvor vi var så heldige å få med 4 studenterfra Gå Ut Senteret, GUS. Disse studentene har vært 4.5 måneder ute på Normisjons prosjekter i utlandet. Vi var så heldige at vi fikk låne Norkirken Drammen som base hele helga.

Fredagen startet på kvelden med pizza og sosialt, hvor vi ble litt bedre kjent med GUS-ungdommene.

Besøk på Danvik Folkehøgskole

Lørdag morgen fikk vi god bibelundervisning fra studentene fra GUS før vi besøkte Danvik Folkehøgskole – en flott mediehøgskole som Normisjon er deleiere av. Her fikk vi omvisning av rektor, og vi fikk se mange av de flotte fasilitetene på skolen. Da vi returnerte tilbake til Norkirken Drammen hadde vi en temakveld, der vi fikk spise mat og lære om Ecuador hvor en av elevene hadde vært og jobbet på en skole.

På søndagen fikk vi igjen en flott bibelsamling ledet av GUS-studentene før vi gikk ut i byen for å besøke Drammensbadet hvor rekorder i både vannsklie og vannhinderløype ble satt. Til slutt avsluttet vi med pizzabuffé før vi dro på ungdomsmøte i Norkirken Drammen. Her ble vi imponert av flinke ungdommer som feiret en fin gudstjeneste, og også her fikk studentene fra GUS bidra med andakt og en presentasjon av det å være ute i et misjonsland.

Tusen takk for en flott teamsamling, og tusen takk til GUS som ble med oss denne helga. Aron, Ingrid, Nicolai og Mari, det var veldig gøy å bli kjent med dere. Velkommen tilbake!

Det yngste teamet er fremdeles åpent. Har du lyst til å bli med i team, eller har spørsmål rundt det å være med i team? Ta kontakt med Vegard Skjeggestad.

- Vegard Skjeggestad