Roller Coaster

Onsdag 2. oktober var 18 fantastiske deltakere og 8 dyktige ledere klare for å delta påårets høstleir Roller Coaster på Strand, leiren for 4.-7. klassinger. Dette var leiren hvor vi den ene dagen reiser til fornøyelsesparken Tusenfryd.

Det er gøy på leir!

Etter at foreldrene hadde reist og middagen var spist, fikk vi første delen av Hilde Heitmanns undervisning som handlet om Berg og Dalbaner i eget liv og i bibelen. Gjennom de 3 undervisningsøktene på leiren fikk vi se drama som ble utført av noen av lederne. Vi fikk se Thomas som ikke var til stede da Jesus først viste seg for disiplene etter at han hadde stått opp, Peter som nektet for at han kjente Jesus og om Døperen Johannes da han satt i fengsel. Høstlekene er en annen aktivitet som ble gjennomført på Roller Coaster. Her var det 4 lag som skulle gjennom en aktivitetsløype på raskest mulig tid. Dersom de klarte oppgavene de fikk i løypa, ble det trukket fra tid på den totale tiden, mens dersom de fikk feil, ble det lagt på ekstra sekunder. Det var derfor ikke åpenbart hvem som vant før alle var i mål. Selv om det ble jevnt, var det et jentelag som vant, selv om de kom sist ut av første aktivitet. Kvelden ble avsluttet med kakao, boller og brettspill, for å få en skikkelig høstferiestemning.

På torsdagen var det klart for Tusenfryd. Med smurte matpakker fikk vi plass til alle i bilene, før vi satte kursen mot ferga og parken. Det var Halloween i Tusenfryd denne dagen, så det gikk mange utkledde skuespillere rundt i parken. Selv om det var forholdsvis kjølig og vått i været, var alle ved godt humør da vi vendte nesa hjem igjen og rigget festsalen klar for nattkino.

Boksen går!

På leirens siste dag var det noen av guttene som fikk prøve seg på paintball på Actas egne paintballbane. Resten av gjengen ble igjen på Strand og var med på kanotur og andre leker. Til slutt ble leiren avsluttet med en real Tacofredag, før foreldrene kom og fikk en oppsummering av leiren og bøtter med vann ble helt over snusen.

Tusen takk til alle deltakere som var med på leiren, og tusen takk til alle de flinke lederne som ble med og gjorde leiren mulig. Velkommen til neste leir på Strand!

– Vegard Skjeggestad