Acta-tur til Oslo

Tur til Oslo med ungdom i Acta

23.-24. september 2022

Sommeren er over og vi kan se tilbake på mange gøyale og innholdsrike leirdøgn, med fine opplevelser og gode erfaringer for deltakere og ikke minst lederne våre!

Nå ønsker vi å samle Acta sine ungdommer og ledere til en LIFT helg og ta dem med på en spennende overnattingstur til Oslo.

Vi skal besøke Ungfila i Filadelfiakirken på fredag kveld, bytur i Oslo lørdag formiddag, samt at turen går videre til Drammen for å bli med å høre Soul Children ha konsert, her skal vi også bidra til arrangementet i form av kioskvakter, rigging og ikke minst mannekengoppvisning i bakgården til gjenbruksbutikken til Galleri Normisjon. Vi avslutter turen med en runde bowling/kino e.l. i Drammen.

Dette blir en tur hvor vi ønsker å fortsette den gode stemningen fra leiren Uppdrag Paddan til Gøteborg i sommer.

Vi satser på å reise med tog eller privatbiler inn til Oslo, med overnatting på St. Sunniva ungdomsskole som ligger midt i sentrum, i kort gangavstand fra både togstasjonen og Filadelfiakirken. Ta med liggeunderlag og sovepose, vi skal sove i gymsal. (pakk lett, vi må bære utstyr med på toget til Drammen) På lørdagen vil vi etter hvert reise til Drammen for å bidra til Acta og Soul Children`s bakgårdskonsert.

Vi ser for oss at vi reiser i gruppe, men at deltakerne bekoster reisen selv; til Oslo, samt hjem fra Drammen. (med tog eller bil) i tillegg til et måltid i byen på fredag kveld. Utover dette dekker Acta resten, overnatting, mat, tog Oslo-Drammen og bowling/kino.

 

Det vil være ledere som reiser på toget sammen med deltakerne selv om turen bekostes av deltaker.

Det vil være med ledere hele veien på denne turen. I byen i Oslo vil ingen gå alene, alle skal være en del av en gruppe og vi vil ha en samlingsplass hvor det alltid er en leder tilgjengelig.

 

Helgen vil bestå av sosialt fellesskap, Gudstjeneste for ungdom i Filadelfia, overnatting, undervisning, medvirkning til arrangement i Drammen, samt opplevelser og aktiviteter.

Håper å se mange Acta-ungdom denne helgen!

Vi ønsker oss at alle blir medlem i leirklubben! Dette gir rabatter for deltakerne på arrangementene våre, og i tillegg får Acta økonomisk støtte fra staten for hvert medlem vi har.

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det? Kryss av for dette i påmeldingen. Da får du leirmedlemsskap med på kjøpet, slik at du har du det til neste gang!

Frist for påmelding er 16. september 2022

Pris for helgen er:

1.Ordinær pris:                          700,-

2. pris inkludert leirklubbmedlem  500,-

3. pris allerede leirklubbmedlem   400,-

4. Pris leirklubbmedlem               100,-

PÅMELDING:

https://www.checkin.no/event/46974/lift-oslo

Velkommen til LIFT Oslo! Vi gleder oss til tur!