Ettåringer i Acta

Det er med glede vi kan presentere fire nye ettåringer i Acta Vebu fra høsten 2021!
De siste to månedene har vi vært igjennom en grundig prosess, og vi nå har klart å få på plass fire flotte ungdommer som skal være med å prege Acta VeBu neste år!
Vi har store planer for regionen og ønsker å nå ut så langt vi kan:)
Vi planlegger nå høstens program og dersom du og ditt lokallag kunne ønske dere besøk av noen av ettåringene; ta kontakt med actaleder, så tar vi dere med i planleggingen.
Tenk gjerne litt kreativt rundt hva dere kunne trenge bistand til, vi blir mange hender og hoder på kontoret neste år, og vi ser for oss at vi kan få til ting litt utover det vanlige.
Vi gleder oss til høsten!
Videre følger en presentasjon av de fire vi får med oss neste år.
LINNEA APELAND «Jeg heter Linnea Apeland, 20 år fra Sørumsand, Lillestrøm. Jeg har vokst opp i acta øst og drevet mye med musikk. Kreativ beskriver meg nok best da jeg trives med sang, maling eller en tegneblyant i hånda. Gleder meg så mye til å jobbe i acta Vebu!»
JENNY LEIRGUL «Eg heiter Jenny, er 20 år og kjem frå Sandane i Nordfjord. Eg er glad i idrett og musikk og er glad i å vere med folk. Eg gledar meg veldig til å vere ettåring i Acta VeBu til neste år!»
ISAK CORNELIUSSEN «Navn: Isak Corneliussen Alder: 19 år Kommer fra: Oppegård (bosted Tanzania) Fun fact: Teknisk sett tanzaniansk mester i volleyball»
ANDREAS TRETTETEIG «Jeg heter Andreas Tretteteig og er 18 år. Jeg kommer fra Sandefjord og driver litt med musikk, friluft og idrett.»