Acta har snudd utviklingen!

Kvelden før Sportyfestivalen gikk av stabelen, sa Actaleder Vegard til ledergjengen at «Vi får håpe da, at den siste deltakeren melder seg på». Det var 99 påmeldte, og det var stor stas og morgenen etter se at deltaker nummer 100 var påmeldt.

Totalt var det en økning på 56 leirdeltakere fra 2018, og endte opp med totalt 275 deltakere, noe som også er en økning fra 2017-leirene. Det er derfor en stor glede å se at Acta har klart å snu trenden med fallende antall leirdeltakere.

I høst arrangeres det flere arrangementer for barn og ungdom i Acta. Allerede i høstferien arrangeres den nye leiren Roller Coaster. Dette er en leir for 4.-7 klassinger som varer fra 2.-4. oktober, hvor vi blant annet besøker Tusenfryd.

Senere på høsten arrangeres det en teamsamling for de 2 teamene i Acta. Denne gangen skal vi bo på Gjennestad, der vi sammen ønsker å få til et samarbeid med deres solidaritetsprosjekt.

25.-27. oktober arrangeres Ungdomskonferansen som arrangeres parallelt med Bibelkonferansen. Dette er for ungdom fra 8. klasse og oppover, og på programmet er blant annet forkynnelse og musikk fra team Skjærgårds, seminarer med daglig leder sentralt Kristian Øgaard, paintball og sosialt fellesskap. Med andre ord vil det være flere ting som skjer i Acta i høst, og det er bare å glede seg.

– Vegard Skjeggestad