Slalåmleir 2023

Er du klar for Slalåmleir 2023?

Når: 20. – 23.februar
For: 5.-7.klasse
Hvor: IMI Stølen, Oppdal
Pris: 2200,- (leirklubbmedlem 2100)
(Prisen inkluderer 2 dagers heiskort)
Påmelding: HER! 

Vi er igjen klare for å arrangere slalåmleir! Årets leir vil bli arrangert på IMI Stølen i Oppdal, 20. – 23. Februar. Noe av det som står på programmet er 2 dager i bakken, bibeltimer, sosiale aktiviteter og hyggekveld/underholdingskveld. Denne leiren er åpen for alle, og du trenger ikke å ha mye erfaring på ski, men du bør kunne ta t-heisen selv. I bakken vil alle deltakerne bli delt inn i grupper og de vil få tett oppfølging av en leder.

Reise: Det går både buss og tog til Oppdal. Vi ønsker å legge til rette for at alle deltakerne kommer seg til å fra leiren, derfor vil vi sette opp taxi fra togstasjonen og til IMI Stølen, dette vil koste 50,- hver vei.

Trykk HER! for påmelding. 

Info om Acta sin leirklubb: 

Som medlem i leirklubben får du 100,- rabatt på alle leirene til Acta Trøndelag. Medlemskapet gjelder frem til samme leir året etter.

Prisen for å bli medlem er 100,- Siden du også får 100,- rabatt på denne leiren vil prisen for medlemskap og rabatten gå i 0.

Som medlem i leirklubben er du også med å støtte Acta Trøndelag økonomisk. vi får støtte fra Frifond basert på antall medlemmer, så jo flere medlemmer vi har jo mer støtte får vi. Støtten bruker vi på å styrke arbeidet vårt i Trøndelag.

Er du ikke medlem kan du velge å bli medlem når du melder deg på.