Påskefestival i påskevær

Påskefestival 2023 ble gjennomført på IMI Stølen med 64 deltakere og 10 ledere. En god gjeng med ungdommer fra 8. klasse til og med 3. vgs som fikk nyte Oppdals flotte fjell i godt selskap med et fantastisk påskevær.

Tema på leiren var Guds karakter og Isak Gilde, Iren Gilde og Kristine Hjellen hadde ulike undervisninger rundt tema. Det mangler ikke på ord om Gud i Bibelen; Gud er hellig, rettferdig, god far, hyrde, kjærlighet og vi kunne ramset opp mange fler, men fikk belyst noen i løpet av dagene sammen. Vi opplevde ungdommer som var lydhøre for det som ble sagt, som ønsket forbønn og som fikk ta steg nærmere Gud.

Ellers hadde vi mye lek og morro. Vi ble introdusert for den lite kjente grenen Ballong-VM, samt gruble, bibelsmugling, kortspill, dans og mye annet sprell. I god gammeldags leirånd fikk vi også plass til hyggekveld med gode innslag fra deltakerne og lederne.

Alt i alt fikk vi fem fantastiske døgn sammen, mange minner rikere, flere fregner rikere, flere venner rikere, noen (mange) søvntimer fattigere, men likevel fylt opp av takknemlighet for å få være med i dette viktige arbeidet.