Noahs Ark

Første helgen i mai var det på nytt klart for Noahs Ark på Øya viderergående skole og det ble ei nydelig helg for deltakere og ledere i strålende sommervær.

Det ble mye lek, traktorkjøring, riding på hest, mating av kopplam , kos med lam og kalver og mange kunne fortelle at de hadde blitt kjent med noen nye – det er stas!

På samlingen lørdag fikk vi høre om Gud som en god far og knyttet det til fortellingen om den fortapte sønn (Lukas 15, 11-32). Vi fikk også høre om Jesus som døde på korset for vår skyld sånn at vi kan stå tilgitt framfor Gud som er hellig. Søndagen hørte vi om Gud som skaper, en ting er at han er skaper av alt som er rundt oss, men like mye om at Gud kan skape noe nytt i hjertene våre. Da Jesus møtte mennesker og helbredet de, var det først og fremst hjertene som ble helbredet, og slik kan Gud også gjøre i dag i oss mennesker. Ungene hørte spente på, og stilte mange gode spørsmål underveis så det ble gode samtaler.

Lørdag kveld hadde vi korssamling, hvor vi samlet oss rundt et kors av lys. Da var det studenter fra Gå Ut Senteret som hadde andakt og vitnesbyrd. De fortalte fra både Kenya og Kambodsja og vi fikk høre fortellingen om Den fattige enkens gave (Lukas 21, 1-4). Det var spennende og sterkt å høre på.

Menge barn var på leir for første gang, og det var stort å se hvordan mange mestret å være borte fra mamma og pappa når savnet kom litt utover kvelden og natta. Det er noe med aller første gang på leir, men vi håper ungene opplevde det fint og trygt.

Neste leir for samme aldersgruppe blir barneleir på IMI Stølen 20. – 22. oktober og det vil komme mer info om den etter hvert på nettsidene våre, Facebook og Instagram