Påskefestivalen 2023

Er du klar for Påskefestivalen 2023? Det er vi, og vi gleder oss masse til å treffe dere! Påskefestivalen skal bli preget av godt fellesskap, god undervisning om Jesus og mye gøy!

Dato: 1. – 5. april
Sted: IMI Stølen, OppdaL
For: 8 trinn – 3 vgs
Pris: 2100,- for medlemmer i leirkluben og 2200,- uten medlemskap/nytt medlem
Påmelding: HER! 

NB: Heiskort kommer i tillegg, så det må kjøpes selv på Oppdal skisenter eller på nett.  

På festivalen får du blir muligheten til tre hele dager i bakken, alternativt opplegg 2 av dagene (Bowling, påskekrim, langrenn, aking, påskekos m.m), godt fellesskap, bibeltimer, hyggekveld, filmkveld og konkurranser.

REISE:
For å komme til Oppdal må man enten ta tog, buss eller kjøre.

Vi ønsker å legge til rette for at du kommer deg trygt til og fra leirstedet. Derfor setter vi opp taxi til IMI Stølen fra Oppdal togstasjon 1. april  og til Oppdal togstasjon fra IMI Stølen når leiren er ferdig. (Det koster 50,- ekstra hver vei)

PRISER PÅ AKTIVITETER:
Bakken: Heiskort kjøper man selv etter hvor mange dager man vil stå i bakken (1-3 dager). For å kjøpe heiskort, må man ha et keycard. Dette kan leies på Oppdal, eller bringes om man har det selv. Det vil også være rimeligere å bestille heiskort over internett her.

Andre aktiviteter som kan koste ekstra (etter ønske): Basseng/bowling.

Trykk HER! for påmelding.

Info om Acta sin leirklubb: 

Som medlem i leirklubben får du 100,- rabatt på alle leirene til Acta Trøndelag. Medlemskapet gjelder frem til samme leir året etter.

Prisen for å bli medlem er 100,- Siden du også får 100,- rabatt på denne leiren vil prisen for medlemskap og rabatten gå i 0.

Som medlem i leirklubben er du også med å støtte Acta Trøndelag økonomisk. vi får støtte fra Frifond basert på antall medlemmer, så jo flere medlemmer vi har jo mer støtte får vi. Støtten bruker vi på å styrke arbeidet vårt i Trøndelag.

Er du ikke medlem kan du velge å bli medlem når du melder deg på.

Kontakt oss for spørsmål!

Kristine Hjellen – kristine.hjellen@normisjon.no  – 99534967

Iren Gilde – iren.gilde@normisjon.no – 91741595