FRILUFTSVUKKU 1 og 2

Ingen sommer uten Friluftsvukku i Acta og denne gangen hadde vi rundt 60 tweens og ungdommer innom fordelt på Friluftsvukku 1 og Friluftsvukku 2.

På første leiren fikk tweensa prøvd seg på en skikkelig topptur til Stølshøa, en dag med zipline og stisykling i «Kåsen» og siste dag i bassenget. På denne leiren hadde vi nydelig vær med godt over 20 grader og noen litt varme og slitsomme sykkeletapper. Mange måtte hoppe i Ålma for å ta seg en dukkert på den varmeste dagen.

Friluftsvukku 2 derimot hadde start samme dag som Hans kom til Oppdal med ekstremvær. En utedag ble byttet med basseng og vi var spente på om det lot seg gjennomføre med resten av de planlagte aktivitetene. Men elva sank og veiene åpnet seg i rette tid så vi fikk til både zipline i delvis sol, stisykling i oppholdsvær og til slutt rafting i passe stor elv. Gøy for både deltakere og ledere!

Tema for begge leirer var «Tilgitt i Jesus» og vi snakket om at noen av det Jesus ofte sa i møte med mennesker var «Dine synder er tilgitt». Det høres ut som enkle ord å si, og vi fascineres ofte mer av miraklene og undrene som kom i samme stund, men tilgivelsen var det som kostet Jesus mest da han døde på korset. Vi fikk også høre om en Gud som tilgir alt vi bekjenner, gang etter gang etter gang, og som elsker oss på tross av at vi stadig gjør i mot hans ord. Det er viktige og gode sannheter å få lov å være med å formidle.

Alt i alt ble Friluftsvukku nok en gang en suksess og det er jo ikke så rart når man får lov å bruke dagene i vakker natur sammen med gode leirvenner på IMI Stølen.