Herlig uke med familien!

Midt i juli møttes 17 familier til nok en Fjellferie for familier på IMI Stølen. Det ble ei uke med mye godt for store og små! Været som var meldt var ikke all verdens, men jammen fikk vi ikke lommer av sol over turene våre som bare en stor Gud kan fikse – helt fantastisk! Vi kom oss på Rauhovden, Rauøra, Uvsætra i Dindalen og Svarthaugen. I tillegg ble det tid for en tur i bassenget, såpesklie på IMI Stølen og en hel dag med Mesternes Mester på IMI Stølen. Her fikk små og store konkurrere mot hverandre og vi fikk se konkurranseinnstinkt, temperament og voksne som skubbet unger av veien i sin iver etter å sanke poeng. Det er lett å la seg rive med! Tweensa fikk også en egen leir i leiren da de dro vekk på kanotur med overnatting ei natt. Det var stas å få gjøre noe eget og det var en fornøyd og litt sliten gjeng som kom tilbake fra tur fredagen.

Tema for leiren var «Nærmere» og på familiesamlingene fikk vi hver dag høre historier fra Bibelen som handler om mennesker som kom nær Jesus på ulike vis. På kveldssamlingene for voksne hadde vi lovsang, andakter, temakveld med Tro i hjemmet, samtaler og en hel kveld ble viet til misjon. Her fikk Karen og Bård Rebbestad Løkken, misjonærer i Bangladesh, fortelle fra sitt arbeid. Det var spennende og sterkt å høre på.

Det har vært litt utfordrende å få nok påmeldinger på denne leiren de siste årene. Mye skyldes nok et generasjonsskifte der mange som har vært trofaste over mange år nå har valgt å gjøre andre ting, noe som er helt naturlig. Gledelig var det at vi i år fikk med noen helt nye familier med små barn som gav uttrykk for at dette skal de få med flere på til neste år. Det er mange familier som fortsatt vil ha Fjellferie for familier og vi tror dette er en viktig leir først og fremst for de som kommer, men også i et større bilde, for regionen, for fremtidige leirbarn og fremtidig familiearbeid.

Takk til komiteen som nok en gang har gjort en formidabel jobb med å forberede og legge til rette for en nydelig leir! Det krever mye arbeid både i forkant og underveis å arrangere noe slikt, men desto større glede er det da når tilbakemeldingene fra deltakerne er at de vil komme tilbake igjen neste år. Vi håper på enda flere familier neste år og gleder oss allerede til å ses igjen på leir!