Hva er leir?

Leir!

Kanskje du lurer litt på hva som skjer på leir? Blir det mye aktiviteter? Får jeg høre om Jesus? Kan jeg velge hvem jeg skal bo på rom med?  Får jeg min egen leder?

Vi kan svare trygt ja på alle disse spørsmålene! Det blir aktiviteter både ute og inne, det kan være alt fra fotballspilling til å sitte i hobbykroken og lage noe kjekt. Vi har ca. 4 samlinger i løpet av helgen hvor vi både hører og synger om Jesus. I påmeldingen har du mulighet til å skrive opp de du vil dele rom med, og vi lover å gjøre så godt vi kan med romplasseringen. Som oftest er det 4-mannsrom. Hvert rom har sin «rom-leder». Vi vet at disse vil gjøre sitt beste for at deltakerne skal trives på leir! Romlederne har et ekstra ansvar for «sitt» rom gjennom hele leiren.

Kanskje du synes det er litt skummelt å sove borte fra mor og far? Ikke alle er vant med det. Det er helt ok å lengte, slettes ikke farlig. Ta kontakt om dere tror akkurat den biten blir vanskelig. Det finnes flere mulige løsninger.

Håper du har lyst til å reise på leir!