Velkommen til Sauevika-dagen 2023

Vi ønsker velkommen til en innholdsrik dag for alle generasjoner. Målet med dagen er nettopp at yngre familier og også ungdommer kan lære å kjenne dere som pr. i dag bærer driften av leirstedet vårt. Vi på regionskontoret forsøker å sy sammen et program vi tror kan engasjere flest mulig. Dersom vi skal lykkes med målet for dagen trenger vi imidlertid deltakere, og det er her dere kommer inn. Personlige invitasjoner er beviselig de invitasjonene som fungerer aller best. Derfor håper vi dere blir med oss på denne dugnaden for å invitere med flest mulig. Dersom relasjoner skal bygges trenger vi imidlertid at også du kommer. Ta kontakt med regionskontoret dersom dere ønsker tilsendt invitasjoner på papir.

Dagen vi starte med åpen kiosk og cafe med salg av både varm-mat og søt-mat – disse forblir åpne hele dagen. Klokken 13.00 blir det en samling hvor blant annet Kurt Hjemdal og Seven-jentene deltar. Neste programpost er da Sauevika-lekene hvor det blir mulighet til å delta og/eller se på et mangfold av aktiviteter for både store og små. Dagens siste programpost starter kl. 16.00 med konsert av Seven-jentene.

Kom og bli med oss denne dagen. Vi tror Sauevika-dagen er viktig for å opprettholde og også bygge nytt engasjement om Sauevika. Dersom vi står sammen i denne dugnaden kan vi håpe at Sauevika-dagen (tidligere stevne) igjen kan peke i retning av gamle høyder. Velkommen!