Nytt Livsglede 5 album er ute nå!

Endelig slipper vi ett nytt album i Livsglede-serien. Etter åtte år er albumet «Livsglede 5 – sanger om takknemlighet, glede og håp» her. Gjennom albumet får man oppleve åtte nyskrevne sanger for barn og unge, av Ragnhild Hiis Ånestad og Knut Bjørnar Asphol. Du finner det på alle strømmetjenester.

Etterspørselen etter norske barnesanger har de siste årene vært stor. I denne perioden har Ragnhild fått mange ideer til nye sanger, både melodier og tekster som hun og produsent Knut Bjørnar har satt til liv sammen med barna i koret. Det er Oslo Soul Children som har sunget inn det nye albumet, som er 16. albumet som Oslo-koret slipper siden de startet i 2001.

Livsglede 5 er altså det femte albumet i serien. Albumet er sjangertro og det har vært en rød tråd mellom alle de ulike albumene.

– Det har vært et mål at det skal være lett å kjenne igjen tekstene, samtidig som det skal være et moderne musikalsk uttrykk. I en vanskelig tid, slik vi lever med pandemi og krig i verden, har vi hatt mer behov for å uttrykke takknemlighet overfor de små hverdagslige tingene. Og husket på at det alltid finnes et håp. Gud har minnet meg på flere bibeltekster som er utgangspunktet for noen av sangene, sier Ragnhild.

Sangene på Livsglede 5-albumet skal kunne synges av nybegynnere, men skal også kunne utfordre mer erfarne sangere. Det kan derfor synges både unisont og flerstemt, der disse sangene blir tatt i bruk i lokale kor. Albumet er utgitt av Acta Forlag / MTG Music med støtte av LNU Kultur.

Sjekk ut Livsglede 5 med Oslo Soul Children på din strømmetjeneste!