Kristian Øgaard gir seg som daglig leder

Etter sju gode år som daglig leder, gir Kristian Øgaard seg som daglig leder for Acta – barn og unge i Normisjon 1. februar 2023. Han ønsker nå å gi stafettpinnen til en som kan være med å videreutvikle Acta – barn og unge i Normisjon slik at flere barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus. 

Daglig leder Kristian Øgaard.
Foto: Marte Wormdal.

– Det har vært inspirerende, gøy og utfordrende å lede Acta, og jeg går inn i mine siste måneder som Acta-leder med stor takknemlighet. Å få jobbe i en organisasjon med så mange flotte ansatte og frivillige, og som har en så klar evangelisk profil, har vært et privilegium, sier Kristian Øgaard.  

Landsrådet har satt ned et innstillingsutvalg bestående av landrådsleder Johanne Saxegaard, nestleder i landsrådet Eline Hæåk og generalsekretær i Normisjon Kjetil V. Haga. De har inngått et samarbeid med rekrutteringsfirmaet Hamnøy, og leter nå etter en daglig leder. Er dette deg?

Vil du være med å skape flere grensesprengende fellesskap for barn og unge? Ønsker du å lede motiverte og engasjerte frivillige i verdens viktigste arbeid? Da er kanskje du den som skal være med på å videreutvikle Acta – barn og unge i Normisjon slik at flere barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus.