Acta Misjonsreiser

Acta Misjonsreiser er lagt opp slik at grupper kan besøke og jobbe på et valgt prosjekt inntil 14 dager. Vi har laget denne typen reiser etter ønsker om å oppleve nærhet til prosjektet, se hvordan misjons- og bistandsarbeid fungerer, samt bli kjent med mennesker i andre land.

I tillegg til å jobbe på valgt prosjekt, vil det bli små turer ut fra prosjektområdet for å se noe av landet.

Panoramabilde av et grønt, rullende landskap i Cuba
Panoramabilde av det vakre landskapet på Cuba. Foto: Ingrid Straume

Vi jobber for å finne gode destinasjoner og prosjekt hvor det er mulig å bidra med ulike arbeidsoppgaver. Siden dette krever litt mer av hver enkelt reisende, har vi laget et opplegg vi ønsker de som skal ut og jobbe skal gå gjennom før utreise. Dette innebærer ulike temaer som kultursensitivitet og landinformasjon til arbeidsoppgaver i valgt land. I tillegg oppfordres det til dugnad i forkant for å samle inn penger til turen samt knytte gruppen sammen.

Destinasjoner

Nepal, Ecuador, Bangladesh, India, Aserbajdsjan. Om det er land som ikke står her, kontakt oss for å høre om muligheter. Destinasjonene kan variere, men ta kontakt for info. Vi tar forbehold i forhold til kapasitet og vurderer land fortløpende.

Tidspunkt

Hele året, men i enkelte land anbefaler vi tidspunkt alt etter regntid, varme, kulde osv.

Pris

Varierer fra land til land og tid på året, men man bør beregne fra 10.000 NOK per pers til land utenfor Europa.

Ut å reise?

Internasjonale gruppereiser

Vi i Acta – barn og unge i Normisjon ønsker i samarbeid med Normisjon å tilby et organisert gruppeopplegg for ungdom i organisasjonen vår.

Les mer

Read article "Internasjonale gruppereiser"