Bli med på MER-konferansen 2023!

Påmeldingen til MER-konferansen 2023 er åpnet! Vi vil ha DEG med!

Dato:

12. januar for ansatte. 

13. – 15. januar for ansatte og frivillige.

Sted: IMI-Kirken i Stavanger

Vi gleder oss til å realisere mye av det flotte programmet som var planlagt for den avlyste konferansen i 2022, med noen helt nye høydepunkter. De fleste av seminarholderne stiller, så den overveldende seminarmenyen med 36 seminarer (!) kommer tilbake.

Denne gangen gjør vi konferansen enda billigere for deltakere under 26 år! Det koster kun 900 kr for billetten Frivillig ung ved påmelding før 10. desember. Bli med og samle våre unge frivillige til inspirasjon og fortsatt tjeneste i Acta og Normisjon.

Vi gleder oss til å møte og høre Trevor Downham fra Norwegian Settlers Church i Sør-Afrika. Han er en jordnær, men svært inspirerende taler og seminarholder som leder et spennende diakonalt og misjonalt arbeid i Marburg, Sør-Afrika. Menigheten samarbeider bl.a. om praksis for studenter fra Bibelskolen i Grimstad, og vi tror Trevor vil kommunisere godt til oss. I tillegg er programmet fylt av bidragsytere fra bredden i Acta og Normisjon.

Rabatterte priser ved påmelding før 10. desember. Etter påmelding får man tilsendt rabattkoder til hotellene Thon Partner Stavanger Forum Hotel og Clarion Hotel Energy Stavanger.

Gøy – inspirerende – retningsgivende – samlende! Det er det vi jobber for at MER 2023 skal være. La oss lage en fest og en møteplass som blir viktig for alle oss som er engasjert i Acta og Normisjon.

Komitéen for MER 2023 består pr i dag av Ørjan Tinnen, Vegard Tennebø, Marit Elisabeth Berling, Steve Bruns og Jeanette Habbestad. Vi tar gjerne imot tips om flere medlemmer til komitéen eller til underkomitéer.

Meld deg på i dag: www.merkonferansen.no


MER 2023 er sponset av KNIF Trygghet Forsikring.