Landsmøte + MER-konferanse = sant

Acta ønsker velkommen til Landsmøte og MER-konferansen i januar 2024!

For første gang skal Acta og Normisjon ha Landsmøte og Generalforsamling under MER-konferansen. Vi tror dette blir en skikkelig god helg hvor vi både får tatt viktige veivalg og får bygge oss sammen som organisasjon. Vi trenger at du som har hjerte for barne- og ungdomsarbeid, som ønsker å bety en forskjell og som vil være med å forme Actas fremtid blir med. Håper vi sees i IMI-kirken i Stavanger!

Actas Landsmøte

Landsmøte er Actas øverste organ, som møtes hvert tredje år. Landsmøtet består av representanter fra alle hold i organisasjonen, fra alle lokallag, regionale styrer, ansatte og øvrige medlemmer.

Landsmøtet blir gjennomført i to bolker i januar 2024:
– Tirsdag 9. januar kl. 18.00-21.00 – digitalt møte på Teams
– Lørdag 13. januar kl. 10.00-12.00 – fysisk møte i Stavanger (som en del av MER-konferansen)

For hvem?

MER-konferansen er for alle frivillige og ansatte i alle deler av Acta og Normisjon. Om du er lokallagsleder, kjøkkensjef, leirleder, medhjelper på barneklubb, forsanger, plakatopphenger, altmulig-potet, eller har et hjerte for Acta og Normisjon, så er MER-konferansen for deg! Mer informasjon finner du HER!
MER-konferansen starter fredag 12. januar og avsluttes søndag 14. januar med gudstjeneste.


Mandag 15. januar blir en dag for ansatte i Acta og Normisjon.

Alle som inkalles til Actas Landsmøte er altså en selvfølgelig del av MER-konferansen. Vedtektene våre forklarer sammensetning. Alle disse vil motta innkalling til høsten.
For lokallag blir innkallingen sendt til den som står oppført som kontaktperson i MinSide, så sørg for at infoen er oppdatert.

Forslag til saker

Forslag til saker til Landsmøtet fra styrer, lokallag eller direktemedlemmer må være sendt til Landsrådet (Actas sentralstyre) aller senest innen 9. november 2023. Sakspapirer blir sendt ut til alle påmeldte i begynnelsen av desember.

Mer informasjon, sakspapirer og linker til programmet til MER-konferansen kommer på denne siden utover året.

STED: IMI-kirken i Stavanger
DATO: 12.-14. januar 2024 + tirsdag 9.januar (digitalt på kveldstid)