Nedlastbare singbacks

Kjøp nedlastbare singbacks

Nå er det endelig mulig å laste ned digitale Soul Children-singbacks direkte i nettbutikken. Enklere blir det ikke!

Hvordan går man frem?

Det er kjempeenkelt å komme i gang.

1. Lag en bruker på nettbutikken

Når du oppretter en bruker får du full oversikt over de produktene du har kjøpt, og utsjekk blir raskere neste gang. Klikk her for å lage en bruker.

2. Finn din singback og fullfør handelen

Uansett om du trenger enkeltspor eller hele album, finner du det raskt enten ved å bla i katalogen, eller ved å benytte søkeverktøyet. Du kan betale med Vipps, faktura eller kort!

3. Last ned din(e) singback(s)

Du kan laste ned dine singbacks umiddelbart etter gjennomført kjøp. Klikk på lenken i ordrebekreftelsen som kommer til din epost, eller klikk deg inn på mine nedlastbare produkter (krever innlogging).

Relatert innhold

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"

SoulMate-konkurranse

SoulMate er Soul Children-bevegelsens misjon-, bistand- og innsamlingskonsept. Frem til 31. mars går det en innsamlingskonkurranse til SoulMate, og midlene fordeles mellom prosjekter i Bangladesh, Ecuador og India.

Les mer

Read article "SoulMate-konkurranse"

LOVED-genseren er tilbake!

Forrige opplag av denne genseren gikk som varmt hvetebrød på fjorårets festivaler, nå har vi fått inn nye gensere på lager! Laget av deilig, myk og rettferdig bomull, passer både gutter og jenter og har et budskap som aldri går av moten!

Les mer

Read article "LOVED-genseren er tilbake!"