Vår dag i Acta

24. september 2022 skal vi feire!

Acta – barn og unge i Normisjon består først og fremst av 600 lokale lag og en haug med flinke frivillige. Vi ønsker å feire disse og vise frem mye av det flotte arbeidet som skjer i organisasjonen vår. Vi oppfordrer alle lokallag og regioner til å markere denne dagen.

2022 er frivillighetens år og vi oppfordrer alle til å bli med på «Vår dag»-arrangementet. Her kan du lese mer om det Frivillighet Norge og Regjeringen har satt i gang. Alle lokallag kan lage sitt eget arrangement for å feire frivilligheten, og kan søke om inntil kr 25 000 i støtte fra «Vår dag». Lokallag i Acta må lage arrangementer på én og samme dag – det som er Vår dag i Acta, altså 24. september.

Hva kan vi gjøre?
Søknadsrammene er ganske åpne, så det er bare til å være kreativ. Det er ønskelig at dere lager en markering hvor dere er synlig i lokalmiljøet på en eller annet måte. Dere kan for eksempel invitere til et rebusløp med grilling for alle deltakere, dere kan samarbeide med andre lag eller deres lokale kirke om en dagsleir, arrangere en konsert/trylleshow, dere kan gjøre noe hyggelig for et eldresenter e.l., arrangere kreativ verksted for tweens, dere kan stå på stand og fortelle om hva dere driver med og dele ut vafler, kanskje ha en trekning blant alle som er innom standen…

Du kan søke om støtte her og lese mer om ordningen her. Neste søknadsfrist er 15. juni 2022.