Suburban medlemskap

Hvorfor bli medlem?

Alle som vil kan bli direktemedlem hos SubUrban. Da er du med å støtte arbeidet vårt for barn og unge i hele Norge, og i tillegg kan direktemedlemmer påvirke Actas arbeid gjennom organisasjonsdemokratiet.

Den årlige medlemskontingenten bestemmes av Landsrådet, og er for øyeblikket satt til kr 50. Dersom man ønsker å støtte Actas arbeid utover dette, kan man bli fastgiver.

SubUrban

SubUrban er Actas danse- og breakearbeid. Vi ønsker å heve nivået blant kristne dansere i Norge, og skape en arena hvor barn og unge opplever å bli sett.

Les mer

Read article "SubUrban"

SubUrban Move

Vil du arrangere en danseweekend eller dansedag der du bor? Gjennom konseptet SubUrban Move hjelper vi deg med å arrangere. Valgfri dansestil og aldersgruppe.

Les mer

Read article "SubUrban Move"

SubUrban på Skjærgårds M&M Festival

SubUrban er tilstede på Skjærgårds M&M Festivalen. Bli med du også? Vi garanterer deg masse dans, break, skate, graffiti og DJ hver dag! Kom som nybegynner eller profesjonell.

Les mer

Read article "SubUrban på Skjærgårds M&M Festival"

Team SubUrban

Gjennom Team SubUrban får du tett oppfølging, danse- og bibelundervisning og ledertrening av meget dyktige instruktører. I tillegg mange nye venner fra hele landet.  

Les mer

Read article "Team SubUrban"

Påmeldingsside for Team SubUrban

Lyst på et år med dans- og bibelundervisning av dyktige instruktører, samt ledertrening?Send oss din søknad. Nytt team hver høst!

Søk her

Read article ""

Start et lokallag

Start et lokallag, og vær med å oppfylle visjonen vår: «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus!»

Les mer

Read article "Start et lokallag"