Acta KonfCamp Skjærgårds

Grensesprengende fellesskap, høres ikke det fantastisk ut? KonfCamp ønsker å legge til rette for at konfirmanter samles rundt Jesus i godt fellesskap. Vi ønsker at alle skal kunne komme som de er og kjenne på at KonfCamp er et trygt sted å være, uavhengig av hvem man er og hvilken historie man har. Dagene på KonfCamp vil være fylt av show og god stemning, samtidig som vi skal få påfyll og lære av hverandre og gjennom god undervisning.

Se her for en smakebit:  

Hva er dette?

KonfCamp arrangeres av Acta, i samarbeid med Skjærgårds Music and Mission Festival og finner sted på Risøya. Hvert år samles rundt 400 konfirmanter fra ulike deler av landet for å være sammen, få nye venner, lære mer om Jesus og ha det gøy! Konfirmantene vil ha et eget sted på øya med eget opplegg, midt i en pulserende festival. Vi har egne morgenmøter med spennende undervisning, fellesskapsbyggende aktiviteter, god underholdning og lovsang. På kveldene kan man delta på møtene sammen med de andre deltakerne på festivalen. Vi er del av to ting på KonfCamp Skjærgårds: både konfirmantleir og norges største kristne musikkfestival!

 

Hvem er det for?

Dette er for konfirmanter og ledere fra de ulike menighetene. Acta stiller med 30 medarbeidere, men vi ønsker likevel at menighetene har med en leder per åttende konfirmant. Vi tror at det vil være givende for konfirmantene å ha ledere de kjenner til og gjerne kan følge videre, i tillegg til at ungdomsledere som er med får vokse i rollen sin i trygge omgivelser. Ungdomsledere fra menighetene vil få tilbud om oppfølging og oppfordres til å være med på VIDERE, hvor de får egen undervisning som kan være til nytte i rollen som leder.

 

Hva er VIDERE?

For fjorårskonfirmanter og eldre ungdommer som er med som ledere fra menighetene ønsker vi å tilrettelegge for at de også får en god opplevelse av å være med som ledere på KonfCamp. VIDERE-gjengen har sine egne samlinger og egne ledere – de kan også være med å bidra inn i oppgavene som lederne fra Acta har ansvar for. Send en mail til leirsjef med navn på deltakere som ønsker å være med på VIDERE.

 

Hvordan melder man seg på?

Påmelding finner du HER, via checkin.

Hvem kan jeg kontakte ved spørsmål?

Elina Espeland (tlf. 97814280) eller Annette Nordby (tlf. 41088796)
E-post: konfcamp.skjergards@normisjon.no

Fakta om KonfCamp:

  • På alle våre KonfCamper får du dekt 20 timer av konfirmantopplegget
  • Hver menighet melder seg på med sine konfirmanter og stiller med én leder per åttende konfirmant
  • Vi sørger for alle måltider
  • Hver menighet sørger for transport til og fra leir
  • Pris: 3600 kr per konfirmant

Loved

Loved er først og fremst det vi ønsker å formidle til ungdommer i Acta. «Love» hører man overalt. Vi tror at Gud er kjærligheten. Derfor har det også blitt viktig å hente dette begrepet hjem.

Les mer

Read article "Loved"