Giving Tuesday

Bli med å gi tilbake!

Bruk Giving Tuesday til å gjøre noe for andre sammen med ditt lokallag

Etter Black Friday, Cyber Monday og resten av kjøpehysteriet lurte noen lure folk på, hvorfor har vi ikke en dag for å gi? Giving Tuesday er dagen for å gi av tid, tjenester, godhet eller penger, til de rundt deg i lokalsamfunnet eller de utenfor våre landegrenser. 3. desember er dagen og kun fantasien setter grenser for hva du kan finne på! Vil ditt lokallag være med på den globale dagen for å gi?

Vi ønsker å få med så mange lokallag som mulig på å gjøre en innsats for noen som trenger det i verden rundt oss. Med et økende elevantall trenger yrkesskolen som Kompis støtter i India flere dyktige lærere. Så vi tenkte, hva om vi sammen klarte å lønne minst én lærer på yrkesskolen LIMS i India i et HELT år? Det koster 18 525 kr å lønne én lærer. Klarer vi å nå det målet på en dag? Eller klarer vi kanskje enda mer? Finn deres indre kreativitet! Arranger et misjonsløp, en basar, pant flasker eller vask huset til naboen. Bruk anledningen til å gjøre noe for lokalsamfunnet, for hverandre og for ungdommene våre i India og Bangladesh.

Møtes dere enn annen dag en enn tirsdag? Fortvil ikke, vi synes godheten kan gjelde minst en hel uke! Meld dere på under – så gjør vi noe for andre SAMMEN!

Vil du vite mer om Kompis sitt prosjekt i India?