Respawn Gaming Camp

Respawn er Actas satsning innenfor gamingverden! Vi ønsker at absolutt alle barn og ungdommer, uavhengig av interesser, skal oppleve seg velkommen i det kristne fellesskapet! Derfor: vi ønsker alle gamere hjertelig velkommen til å bli en del av våre fellesskap!

Respawn Gaming Camp

22.-25. juni 2023 inviterer Acta til Respawn Gaming Camp i Grimstad! Dette er andre året denne campen arrangeres. Fjorårets camp var en kjempesuksess, og vi tror at årets camp blir enda bedre!

Vi ønsker å samle Gaming-interessert ungdom til fire dager med mye gaming, masse gøye aktiviteter, god lovsang og forkynnelse, seminarer og nye vennskap!

Campen vil foregå i perfekte omgivelser på idylliske Bibelskolen i Grimstad. I tillegg til mange timer gaming, blir det også gode muligheter for IRL (in real life) aktiviteter som bading, fotball, volleyball og frisbee-golf. Gamingen vil foregå i Normisjonshallen, hvor det blir turneringer og program hver kveld.

Informasjon om program, påmelding og pris kommer senere.

Respawn VinterLAN

17. – 18. februar 2023 har vi lyst til å prøve noe nytt. Vi inviterer menigheter og. lokallag rundt i Norge til å være med å arrangere Respawn VinterLAN! Her håper vi at mange lokale LAN kan arrangeres samtidig, og at vi i Respawn lager program og turneringer som foregår online. Her er mulighetene for store turneringer, både individuelt og lokallag mot lokallag.

Dette er også en gylden mulighet til å starte et Respawn lokallag – les mer om hvordan du starter et lokallag her! Når man starter et lokallag får man oppstartsstøtte som kan dekke utgifter til utstyret man trenger for å arrangere et LAN!

Har du spørsmål om hvordan man arrangere LAN, eller har lyst til å være med å arrangere Respawn VinterLAN lokalt så kan du kontakte:
Pål Møll Abrahamsen – pal.moll.abrahamsen@normisjon.no