Loved

Loved er først og fremst det vi ønsker å formidle til ungdommer i Acta. «Love» hører man overalt. Vi tror at Gud er kjærligheten. Derfor har det også blitt viktig å hente dette begrepet hjem. Guds «love» rommer så mye mer enn den «love» man finner markedsført ellers i dag.

To ungdommer holder hendene sammen i hjerte-form

Med ordet «LOVED» ønsker vi at formidlingen av kristen tro til barn og unge skal starte der det hele starter, med Guds uendelige kjærlighet til mennesket: fra skapelsen, gjennom Jesu frelsesgjerning og inn i vår tid – til deg og meg. Å være elsket av Gud sier noe om hele vår identitet, og at vi er skapt til å leve i fellesskap både med han og med hverandre.

Vi tror at det skjer noe med mennesker i møte med ekte kjærlighet. Dette vil vi at skal prege ungdomsarbeidet i Acta. Alt ifra lederkurs, samtaler, menneskesyn, leirer og aktiviteter. Actas verdier er «Elsket og sendt». Vi håper at det å oppleve seg sendt er en naturlig konsekvens av det å oppleve seg elsket. Gud elsket oss først – med det i ryggen er vi sendt til verden.

Loved i praksis

Rundt om i regionene brukes «Loved» når det arrangeres ledertrening eller leirer. «Loved» blir også brukt i forskjellige materiell vi har gitt ut; det finnes både samtaleopplegg, ledertreningsopplegg og andaktsbok i tillegg til en rekke andre produkter (skrivebok, penn, smykke etc.) stemplet med «Loved». Disse produktene finner du i nettbutikken vår.

Loved til trosopplæring

Bønneboken «157 bønner» er også gitt ut, med fokus på å bygge en tro på Gud som begynner i det enkle, men likevel vanskelige: et forhold til Gud som elsket oss først. Basert på bønneboka er det også laget et gratis samtalehefte til grupper.

Vi håper og tror at «Loved» kan være et varemerke for vår trosopplæring inn mot ungdommer i organisasjonen vår. Vi håper at ungdommer stolt kan bære en genser eller et ledertreningsbevis stemplet med «Loved». Fordi Gud elsket oss først.

Fire kjappe om Loved

  • Helhetlig trosopplæringskonsept for ungdom
  • Guds kjærlighet som den røde tråd
  • Vekker nysgjerrighet og skaper dialog
  • Består av tre gode bøker, leirer og en rekke produkter