Respawn HØSTLAN

Fredag 27. september – lørdag 28. september arrangeres RESPAWN HØSTLAN. Dette er et arrangement hvor vi ønsker å koble sammen mange lokale LAN rundt omkring i Norge. Programmet ledes av oss i Respawn over TWITCH og DISCORD. Programmet for LANet går fra kl. 18.00 fredag til kl. 12.00 lørdag, og er fylt med turneringer, konkurranser, andakt m.m.

For deltakere

Pr. 17.09 er det 3 lokale arrangører

Acta Skedsmokorset (Lillestrøm)
F13 – Respawn (Grimstad)
Vågsbygd Lounge (Krisiansand)

Vi håper å tror at det kommer flere arrangører så følg med her for å finne et LAN der hvor du bor.

Hvis ikke du finner noe LAN så kan du invitere noen venner og laget lite LAN hjemme hos deg. For å følge programmet kan du følge med på Twitch: https://www.twitch.tv/respawn_acta

For mer informasjon kan du kontakte Pål Møll Abrahamsen på: pal.moll.abrahmsen@normisjon.no eller på discord – RSG_Blondur#6601

For arrangører

Har du, eller kjenner du noen som har lyst til å arrangere et LAN disse dagene så er dette en fin mulighet til å starte opp et Gaming-arbeid i ditt lokalmiljø.

Det å arrangere et LAN trenger ikke være vanskelig, men det krever litt planlegging. Som arrangør må du få på plass:

  • Ett lokale hvor LANet skal være (Kirke, bedehus, samfunnshus, gymsal e.l.)
  • Nok strøm og strømfordelere (Det går 6-8 datamaskiner/spill konsoller på en 16A sikring)
  • Internett (et sted mellom 4 og 10 Mbps pr deltaker anbefales)
  • Nettverkutstyr – Switcher og kabler, til fordeling av nett (Anbefaler kablet nett og ikke trådløst)
  • Ledere/Vakter I tillegg til dette anbefaler vi et måltid mat (pizza e.l.) i løpet av LANet. Det er lurt å ta påmelding slik at du vet hvor mange deltakere som kommer.

Vi i RESPAWN stiller med

  • Andakt
  • Turneringer og konkurranser
  • Premier
  • Spill-servere
  • Discord kanal

Programmet på RESPAWN HØSTRLAN er lagt opp for ungdommer fra 12 år og oppover. Du kan selv bestemme hvilken aldersgruppe du inviterer, men vær klar over at noe av programmet vil foregå i spill (Fortnite) som har 12 års aldersgrense.

RESPAWN HØSTLAN kan og være en god mulighet til å starte et RESPAWN-Lokal lag, som lokallag vil du kunne få oppstarts støtte som langt på vei dekker utgifter til innkjøp av nettverkutstyr o.l. Du kan lese mer om lokallag HER.

Det koster ingenting for deg som arrangør å være med på dette, så deltakeravgift for LANet styres helt og holdent lokalt. (Eks. i Grimstad er deltakeravgiften for RESPAWN HØSTLAN 200kr, hvor 50kr dekker medlemsavgiften i F13-RESPAWN.)

Alle arrangører vil bli invitert til et digitalt møte i forkant av LANet, men om du ikke har mulighet til å delta på møtet vil vi sørge for at du får all informasjon du trenger i god tid før arrangementet.

Ønsker du å arrangere et lokalt LAN, eller har du spørsmål, lurer på noe, eller bare trenger litt tips så kan du kontakte meg på pal.moll.abrahamsen@normisjon.no