Jesus videre til nye generasjoner!

I over 20 år har Acta – barn og unge i Normisjon jobbet for å lage grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus. Tusenvis av barn og unge har fått livene sine forandret på en Acta-leir eller i et av våre mange lokallag.

Likevel har vi fremdeles en lang vei å gå. Selv i Norge er det mange barn og unge som ikke får mulighet til å bli kjent med Jesus – det ønsker vi å gjøre noe med! Vi må tilby gode og trygge fellesskap der de får kjenne at de er elsket av Gud.

Under kan du lese historiene til Tomas og Elisa som er en del av Acta-fellesskapet. De forteller om at Acta betyr mye og trekker frem helt ferske opplevelser fra leir.

Elisa forteller om hva som gir den gode leirfølelsen og Tomas forteller om en ganske annerledes leir der de fleste er våkne hele natta.

Vi gleder oss til å være med å endre enda flere liv, og se Actas arbeid vokse. Da trenger vi deg med på laget! Vil du være med å bringe Jesus videre til nye generasjoner?

Tomas (13) startet vinterferien sin i år med Respawn vinterLAN – en kristen gaming-leir som holdes parallelt, flere steder i Norge.

– Det var gøy å være på gamingleir og ha forskjellige spillturneringer. Det beste var å være med venner. Vi spilte med folk fra andre steder i landet og var våkne hele natta. I andakten brukte lederen gaming-ord som «bugs» og «respawning» når han fortalte om Jesus.

Elisa (12) har vært mange ganger på leir, men var i år med for første gang som leder.

– Jeg liker veldig godt å være på leir. Det beste med leir er fellesskapet, det at jeg blir kjent med nye. Det er en leirfølelse som er vanskelig å beskrive. Noe av det beste med leir er sporlek med mange morsomme oppgaver og bønnevandring. På bønnevandring opplever jeg at jeg får kontakt med Gud, det er en trygghet og en fin avslutning på kvelden.

GI JESUS VIDERE

Vil du gi flere barn og unge samme gode og trygge opplevelser som Tomas og Elisa har fått oppleve? Vil du være med å bringe Jesus videre til nye generasjoner?

Gi en god gave i dag!