Kanskje DU er en av våre nye ettåringer?

Acta – barn og unge i Normisjon er på utkikk etter flere ettåringer til vårt arbeid ulike steder i landet. Å være ettåring byr på varierte oppgaver og et godt innblikk i Actas arbeid. Du vil lære mye, utvikle deg selv og få være en viktig brikke i Guds rike. 

Som ettåring får du god innsikt i Actas arbeid, gjøre mye forskjellige oppgaver, bli kjent med mange utrolige flotte folk i og rundt våre gode arbeidsfellesskap. Du får prøve deg på mye nytt, samtidig som du får tett oppfølging og mentorveiledning. Ettåringene i Acta deltar på nasjonale inspirasjonssamlinger for Acta-ansatte og  MER-konferansen – her får du treffe ansatte og frivillige fra hele landet, og bli kjent med de andre ettåringene i organisasjonen. 

Acta ønsker at ettåringene skal følge ettåringsprogrammet på en av våre bibelskoler: 

Sjekk ut de ledige ettåringsstillingene her: