Ny daglig leder i Acta – barn og unge i Normisjon

Runar Liodden (48) tiltrer som ny daglig leder i Acta.

Runar Liodden (48) overtar som daglig leder i Acta – barn og unge i Normisjon etter Kristian Øgaard.

Vi i Acta – barn og unge i Normisjon er glade for at Liodden takket ja til å lede organisasjonen videre, og gleder oss til å bli bedre kjent med han. Han tiltrer som daglig leder 1.april 2023.

– Vi har stor tro på at Runar er rett person for Acta i årene som kommer. Han har imponert i intervjuprosessen med sin kompetanse og solide bakgrunn i både Acta, Normisjon og Den norske kirke. Dessuten er Runar en inspirerende, målrettet og engasjert leder. Han vil være en viktig leder for Acta og Normisjon fremover, sier landrådsleder Johanne Saxegaard.

Liodden uttaler selv at han gleder seg stort over å skulle stå i en tjeneste sammen med staben, regionene, de ulike samarbeidspartnerne og de mange frivillige medarbeiderne. – Jeg er veldig takknemlig og ydmyk for tilliten som Acta viser ved å tilby meg stillingen som daglig leder. Sammen skal vi arbeide videre med å formidle og leve ut verdens viktigste budskap slik at flere barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus! For en gave og for en oppgave!

Liodden er utdannet teolog fra Menighetsfakultetet og har lang erfaring som kapellan i Modum menighet med særskilt ansvar for barn og unge. Han har blant annet skapt et godt konfirmantopplegg i Modum, utviklet et stort bønnenettverk og vært en pådriver for småfellesskap. Han er engasjert innen Naturlig Menighetsutvikling og veiledet flere menigheter. Liodden har utviklet konfirmantopplegget Delta, skrevet ressursbok for smågrupper og er en mye brukt som seminar- og foredragsholder.

– Jeg er svært glad for at Runar J. Liodden har takket ja til stillingen som daglig leder i Acta. Med sin brede bakgrunn og gode kjennskap til Normisjon, har han de beste forutsetninger for å fylle stillingen. At han først og fremst brenner for at nye skal bli kjent med Jesus og at han viser sterk bibelglede, gjør at han passer meget godt inn hos oss, sier Kjetil Vestel Haga, Generalsekretær i Normisjon.

Avtroppende daglig leder i Acta – barn og unge i Normisjon, Kristian Øgaard, forteller at han synes Acta har gjort et kupp. – Runar J. Liodden vil passe strålende som daglig leder, og tilføre organisasjonen kompetanse og erfaring. Jeg gleder meg til å følge Actas utvikling under hans ledelse.

Kontaktinformasjon:

Johanne Saxegaard 47656806

Runar Liodden 40821850

Kjetil V. Haga 41201977

Kristian Øgaard 95901787