Bli med på tur med Acta!

Er du interessert i misjon, bistand og ungdomsarbeid?

Acta tilbyr ulike misjonsturer som du kan bli med på! Her får du anledning til å reise sammen med trygge ledere og en gruppe med engasjerte deltagere som brenner for misjon.

Sjekk ut de kommende turene:

BANGLADESH 
Bangladesh er et av verdens tettest befolkede land med over 164 millioner innbyggere. Over en tredjedel av befolkningen lever under fattigdomsgrensen og utdanningsmulighetene er få. Gjennom Kompis og Normisjons utdanningsprosjekter får minoritetsbarn og ungdom mulighet til å få en annen og lysere framtid enn den foreldrene deres har hatt.   

Nå har du mulighet til å både besøke utdanningsprosjekter, få oppleve Bangladesh og få noen menneskemøter som kanskje vil sette spor for resten av livet.  

I februar inviterer vi ungdommer og unge voksne med til Bangladesh. Her kan du få oppleve den bengalske landsbykulturen på nært hold og bli kjent med studenter på skolene vi støtter. Vi skal nemlig besøke flere landsbyer i Sylhet-regionen og skolene der. Her får vi bli kjent med lokale ungdommer fra det kristne Khasi-folket og vi får delta og bidra på gudstjenester og samlinger. I Sylhet skal du få muligheten til å bidra helt konkret med å pusse opp et skoleinternat, som gjør at flere ungdommer får muligheten til å ta en utdannelse her. Slikt setter store spor – både i ungdommene i Bangladesh, men også i deg!  

Et foreløpig program legges ut her så snart det er klart. Vi prøver å tilpasse gruppens interesseområder og egenskaper så langt det lar seg gjøre, og det kan medføre endringer i programmet helt frem til avreise.  

Er du glad i å engasjere deg i misjon, barn og unge? Bli med på misjonstur til Bangladesh!  

Les mer om utdanningsprosjektene på Normisjon og Kompis sine sider.  

Meld deg på her!

Praktisk informasjon: 

Turen krever ingen forkunnskaper, men du bør kunne snakke noe engelsk.   

Tidspunkt:  

Uke 8 2024 
16.–25. februar 2024 (avreisedato og hjemkomst kan flyttes med noen dager) 

Pris:   

Estimert pris: 14 000–16 000 kr 

Flybilletter og deler av oppholdet blir fakturert på forhånd, og resterende faktiske kostnad faktureres etter tur. 

Inkludert i prisen: 
Flybilletter avreise og retur (fra Oslo), all transport i Bangladesh, fellesmåltider, overnatting og oversetter. Visumkostnader kommer utenom. 

For å være med på denne turen må du være 18+ eller fylle 18 år i løpet av 2024. 

Viktig informasjon: 

Når du melder deg på turen i CheckIn, betaler du kr 250 i påmeldingsavgift.  

Resten av turen betaler du i to deler: noe et par uker før avreise og noe etter at turen er gjennomført, slik at vi fakturerer faktiske kostnader. Påmeldingsavgiften kan ikke refunderes.  

Her kan du melde deg på!

Har du spørsmål om turen, ta kontakt med Kompis-ansvarlig, Johanne Dirdal-Gustad, tlf. 936 79 202 eller johanne.dirdal-gustad@normisjon.no 

Les reisebrev fra forrige tur til Bangladesh.