Bli med på tur med Acta i 2023!

Er du interessert i misjon, bistand og ungdomsarbeid?

I 2023 tilbyr vi ulike misjonsturer som du kan bli med på! Her får du anledning til å reise sammen med trygge ledere og en gruppe med engasjerte deltagere som brenner for misjon.

Velg mellom disse turene:

INDIA
Tidspunkt: Uke 8 (ca 16. februar – 26. februar, avreisedato og hjemkomst kan flyttes med noen dager)
Pris: 14-17 000 kr (kommer an på flybilletter)

Vi reiser til en by nordøst i India. Her skal vi få være ressurser inn i en barneskole og på en yrkesskole med internater for ungdom. Vi prøver å tilpasse gruppens interesseområder og egenskaper så langt det lar seg gjøre.

Les mer og meld deg på!

BANGLADESH
Tidspunkt: Uke 9 (23. februar – 5. mars, avreisedato og hjemkomst kan flyttes med noen dager)
Pris: 14-17 000kr (kommer an på flybilletter)

På denne turen drar vi til Sylhet nordøst i Bangladesh. Her skal vi få være ressurser inn i barneskoler og internater for ungdom. Også her prøver vi å tilpasse turen etter gruppens interesseområder og egenskaper så langt det lar seg gjøre. Vi besøker også hovedstaden Dhaka og blir kjent med Asiabasen og Normisjons arbeid i Bangladesh.

Les mer og meld deg på!

ECUADOR
Tidspunkt: Uke 14 (påsken 2023, ca. 29. mars – 9. april, avreisedato og hjemkomst kan flyttes med noen dager)
Pris: 20 000kr (kommer an på flybilletter)

På denne turen blir vi med på Soul Children-camp og bidrar inn som ledere på leiren. Her blir det muligheter for å bidra med musikk, dans, sang og generelt leirarbeid. Etter leiren bidrar vi inn i barne- og ungdomsarbeidet til lokale kirker i Guayaquil. Hva vi bistår med tilpasses gruppens interesseområder og egenskaper, så langt det lar seg gjøre. 

Les mer og meld deg på!

TSJEKKIA
Tidspunkt: Uke 26 (23. juni – 2. juli)
Pris: 3500kr (endringer kan forekomme)

På denne turen får du være med på misjonstur og du vil bli godt kjent med tsjekkiske ungdommer og tsjekkisk kultur. Sammen med en lokal ungdomsgruppe i Tsjekkia gjør vi misjon. Vi bor sammen, spiser sammen, lovsynger sammen, deler liv sammen, ber sammen, lærer sammen og ikke minst, deler Jesus med ungdommer i byen sammen.

Les mer og meld deg på!