Bli med på tur med Acta!

Er du interessert i misjon, bistand og ungdomsarbeid? Acta tilbyr ulike misjonsturer som du kan bli med på! Her får du anledning til å reise sammen med trygge ledere og en gruppe med engasjerte deltagere som brenner for misjon.

Bli med på tur i 2025:

BANGLADESH 
Bangladesh er et av verdens tettest befolkede land med over 164 millioner innbyggere. Over en tredjedel av befolkningen lever under fattigdomsgrensen og utdanningsmulighetene er få. Gjennom Kompis og Normisjons utdanningsprosjekter får minoritetsbarn og ungdom mulighet til å få en annen og lysere framtid enn den foreldrene deres har hatt. Nå ønsker vi også å starte opp Soul Children i Bangladesh. Soul Children sprer sangglede, forteller barna om Jesus, og ikke minst, gir barna en pustepause der barn får være barn og ha det gøy uten bekymringer.

Nå har du mulighet til å oppleve Bangladesh og få noen menneskemøter som kanskje vil sette spor for resten av livet. I februar 2025 inviterer vi nemlig med ungdommer og unge voksne med til Bangladesh for tredje gang! Her kan du få oppleve den bengalske landsbykulturen på nært hold og bli kjent med studenter på skolene vi støtter. Vi skal nemlig besøke flere landsbyer i Sylhet-regionen og skolene der. Her får vi bli kjent med lokale ungdommer fra det kristne Khasi-folket og vi får delta og bidra på gudstjenester og samlinger. Vi vil ha Soul Children workshops både i kirker og på skoler. I Sylhet skal du få muligheten til å bidra helt konkret med å oppgradere skoleinternatene våre og området rundt, slik at flere ungdommer får muligheten til å ta en utdannelse. Slikt setter store spor – både i ungdommene i Bangladesh, men også i deg!

Er du glad i å engasjere deg i misjon, barn og unge? Er du glad i Soul Children og blir trigget av å være med på oppstarten av dette i et nytt land? Bli med på misjonstur til Bangladesh!  

Les mer om utdanningsprosjektene på Normisjon og Kompis sine sider.  

MELD DEG PÅ HER


Praktisk informasjon: 

Turen krever ingen forkunnskaper, men du bør kunne snakke engelsk og ikke være redd for nye inntrykk. Ettersom turen vil være knyttet til både Soul Children og Kompis betyr dette at det vil være noe sang og dans, og også mye misjon og skolerettet. Du er velkommen uansett om du er glad i musikk, eller om du brenner for skolegang og misjon. Når du reiser hjem igjen, har du kanskje fått et hjerte for begge deler!

Tidspunkt:  

Uke 8 2025 
13.–23. februar 

Pris:   

Estimert pris: 16 000–17 500 kr 

Flybilletter og deler av oppholdet blir fakturert på forhånd, og resterende faktiske kostnad faktureres etter tur. 

Inkludert i prisen: 
Flybilletter avreise og retur (fra Oslo), all transport i Bangladesh, fellesmåltider, overnatting og oversetter. Visumkostnader (51 amerikanske dollar) kommer utenom. 

For å være med på denne turen må du være 18+ eller fylle 18 år i løpet av 2025. 

Viktig informasjon: 

Når du melder deg på turen i CheckIn, betaler du kr 250 i påmeldingsavgift.  

Resten av turen betaler du i to deler: noe et par uker før avreise og noe etter at turen er gjennomført, slik at vi fakturerer faktiske kostnader. Påmeldingsavgiften kan ikke refunderes.  

Her kan du melde deg på!

Har du spørsmål om turen, ta kontakt med Kompis-ansvarlig, Johanne Dirdal-Gustad, tlf. 936 79 202 eller johanne.dirdal-gustad@normisjon.no 

Foreløpig program

Torsdag 13. februar Oppmøte Oslo Lufthavn kl. 15:00

Fredag 14. februar Ankomst Dhaka, innlosjering hotell, shopping og sightseeing.

Lørdag 15. februar Reisedag til Sylhet-regionen og besøk på gutteinternatet

Søndag 16. februar Landsbybesøk med overnatting. Vi blir med på kirke-søndag og holder Soul Children Workshop.

Mandag 17. februar Landsbybesøk, besøke barneskole, ha Soul Children-aktiviteter, leke med barna.

Tirsdag 18. februar Besøke jenteinternatet, ha Soul Children-workshop, være med å bidra inn mot oppgradering av internatet (maling, hagearbeid, oppussing), leke og ha ettermiddagssamling sammen.

Onsdag 19. februar Rolig morgen, med mulighet for gåtur i tehagene. Besøker gutteinternatet, ha Soul Children-workshop, være med å bidra inn mot oppgradering av internatet (maling, hagearbeid, oppussing), leke og ha ettermiddagssamling sammen.

Torsdag 20. februar Besøke landsby og barneskole, ha Soul Children workshop. Reise tilbake til Dhaka.

Fredag 21. februar Morsmålsdagen! Vi er med å feire den i Dhaka og har noe fritid.

Lørdag 22. februar Turistdag i Dhaka! Muligheter for å besøke Old Dhaka (gamlebyen) eller kvinnesenteret Basha. Fritid på ettermiddagen før vi spiser en felles avslutningsmiddag på restaurant.

Søndag 23. februar Hjemreise, lander i Oslo kl. 17:15.

Les reisebrev fra forrige tur til Bangladesh.