Kompis – Misjonspakka

 

Vi ønsker at Kompis skal kunne brukes til å inspirere og motivere for misjon og internasjonalt engasjement hos ungdom i Actas lokallag. Og ikke minst ønsker vi å gjøre det lett for ungdom å engasjere seg selv! Derfor har vi laget Misjonspakka, som er full av ressurser og tips som gjør det givende, lett og morro å flytte fokuset i lokallaget eller på leir utenfor våre landegrenser.

Pakka er gratis og inneholder PP-presentasjoner med bilder og informasjon fra felt, filmer, quiz og nyttige maler. I ressurssheftet finner du forslag til undervisning, morsome innsamlingsaktiviteter og spennende samlinger med internasjonalt fokus i lokallaget.

Misjonspakka

Hva er Kompis?

Kompis er Actas internasjonale arbeid, av ungdom for ungdom. Med Kompis ønsker vi å engasjere unge for verden rundt seg og for misjon. Unge Kompiser over hele landet bidrar hver måned til at flere unge skal få et godt utdanningstilbud ved å støtte yrkesskolen LIMS i India og MLC i Bangladesh! Og det vil vi gjerne ha med flere av lokallagene våre på!

Bli med i Kompis-gjengen!

Det er gratis og uforpliktende å være et Kompis-lag. Dere velger selv hvordan og hvor ofte dere samler inn penger til prosjektene og hvordan dere bruker Misjonspakka. Ta kontakt på kompis@normisjon.no hvis du er nysgjerrig, ivrig eller i tvil om Kompis har en plass i ditt lokallag eller på leir.

Relatert innhold

Bli med på tur med Acta i 2023!

I 2023 arrangerer vi flere misjonsturer. Her kan du velge mellom turer til India, Bangladesh, Ecuador eller Tsjekkia. Vil du være med?

Les mer

Read article "Bli med på tur med Acta i 2023!"

Acta satser på gaming

Gaming er en del av Acta! Respawn Gaming Camp blir første nasjonale leir med fokus på Gaming. Kanskje du har lyst å starte lokallag med fokus på Gaming og kristent fellesskap?

Les mer

Read article "Acta satser på gaming"

Oslo Soul Teens med nytt album

Soul Stories er et unikt album i samarbeid med sangerne i Oslo Soul Teens.

Les mer

Read article "Oslo Soul Teens med nytt album"