Kompis – Misjonspakka

 

Vi ønsker at Kompis skal kunne brukes til å inspirere og motivere for misjon og internasjonalt engasjement hos ungdom i Actas lokallag. Og ikke minst ønsker vi å gjøre det lett for ungdom å engasjere seg selv! Derfor har vi laget Misjonspakka, som er full av ressurser og tips som gjør det givende, lett og morro å flytte fokuset i lokallaget eller på leir utenfor våre landegrenser.

Pakka er gratis og inneholder PP-presentasjoner med bilder og informasjon fra felt, filmer, quiz og nyttige maler. I ressurssheftet finner du forslag til undervisning, morsome innsamlingsaktiviteter og spennende samlinger med internasjonalt fokus i lokallaget.

Misjonspakka

Hva er Kompis?

Kompis er Actas internasjonale arbeid, av ungdom for ungdom. Med Kompis ønsker vi å engasjere unge for verden rundt seg og for misjon. Unge Kompiser over hele landet bidrar hver måned til at flere unge skal få et godt utdanningstilbud ved å støtte yrkesskolen LIMS i India og MLC i Bangladesh! Og det vil vi gjerne ha med flere av lokallagene våre på!

Bli med i Kompis-gjengen!

Det er gratis og uforpliktende å være et Kompis-lag. Dere velger selv hvordan og hvor ofte dere samler inn penger til prosjektene og hvordan dere bruker Misjonspakka. Ta kontakt på kompis@normisjon.no hvis du er nysgjerrig, ivrig eller i tvil om Kompis har en plass i ditt lokallag eller på leir.

Relatert innhold

The International Soul Children Festival

Nå inviteres barn og unge fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen. Festivalen går av stabelen fjortende gang fra 23. til 25. oktober 2020.

Les mer

Read article "The International Soul Children Festival"

Soul Teens Workshop på Skjærgårds

For første gang inviterer Skjærgårds Music & Mission Festival alle Soul Teens-sangere fra hele landet til en egen korworkshop på Risøya. Ledet av Oslo Soul Teens sammen med Soul Children-leder og gründer Ragnhild Hiis Ånestad og artisten Chip Kendall.

Les mer

Read article "Soul Teens Workshop på Skjærgårds"

Gi en gave som setter spor

Vi ønsker å skape flere fellesskap der ungdom føler seg hørt og sett. Der de kan få utfolde seg, og vokse i tro og som mennesker. Vi trenger din hjelp til å skape flere slike tilbud!

Les mer

Read article "Gi en gave som setter spor"