Aktivitetsleir 2019, 24. – 26. Mai

Gjør deg klar for ei fartsfylt helg med mye morro!
Dato: 24. – 26. mai
Sted: Solhaug, Åsenfjord
For: 2.- 4. trinn
Pris: 1200 kr
Ledere: Kristine Hjellen, Sissel Muan med flere

Påmelding: HER!

Her kommer vårens aktivitetsfylte leir! Vi skal boltre oss i masse artige aktiviteter på Solhaug leirsted i mai!

Hva skjer?

På Aktivitetsleir kaster vi oss utfor taubanen, sykler med BMX-sykler, klatrer og gjør masse andre artige aktiviteter ute. Vi har med oss instruktører fra Solhaug som sørger for sikkerhet, slik at vi bare kan leke oss og ha det gøy 🙂 Hver morgen har vi samlinger hvor vi lærer mer om Gud og livet med ham og på kvelden har vi korssamling hvor vi snakker, undrer oss og ber sammen. På lørdagskvelden blir det selvsagt hyggekveld med innslag som deltakerne kommer med selv, og lek og moro.

Hvor ligger Solhaug?

Solhaug ligger i Åsenfjord, Frosta. Det er ca en 45 min kjøretid fra Trondheim. For mer info og slikt om Solhaug sjekk ut: solhaug.tk Her finner du også kart om hvor eksakt det ligger. Foreldre ordner med skyss for egne barn eller organiserer samkjøring med andre.

Påmelding: 

Du kan melde deg på til via Checkin HER!

Påmeldingsfrist er 14 dager før leirstart, men vi vet av erfaring at disse leirene blir fort fulle, så vil du være med er det bare å melde seg på med en gang!

Leirklubben. 

Som medlem i leirklubben får du 100,- rabatt på alle leirene til Acta Trøndelag. Medlemskapet gjelder i frem til samme leir året etter, og du kan melde deg inn når du melder deg på leir.

Da betaler du leirkontigenten + meldemskap i leirklubben. Siden medlemskapet gjelder fra første leir vil den første leiren koste det samme, men på de neste vil du få 100,- rabatt.

Leirklubben får økonomisk støtte fra Frifond basert på antall medlemmer, så jo flere medlemmer vi har jo mer støtte får vi. Støtten bruker vi på å styrke arbeidet vårt i Trøndelag.

Pris

1200 kr. Da er overnatting, aktiviteter og all maten inkludert.

Ca 14 dager før leiren får du leirbrev med mer info om leiren og betaling.

Ved spørsmål ang leiren ta kontakt med Kristine Hjellen på tlf: 99534967 eller kristine@actatrondelag.no.