Barneleir på IMI Stølen

I oktober er det tid for høstens Actaleir for barn, og vi gleder oss til en helg fylt av masse moro! På leiren skal vi gjøre alt det vi synes er gøy: være ute, spille fotball, leke, danse (?), være sammen med gode venner, få nye venner, lage fine hobbyting og høre mer om Jesus. Alt på en gang! På denne leiren kan du få gjøre det du liker aller best, eller du kan få prøve noe nytt! Det blir aktiviteter for alle! Målet er at vi skal ha det artig, sammen! Leiren er for alle dere som går i 2., 3. eller 4.klasse, og leiren foregår på IMI Stølen på Oppdal. Velkommen!

Når: 14. oktober – 16. oktober
Hvor: IMI Stølen, Oppdal
For: 2. – 4. klasse
Pris medlem i leirklubben: 1000,-
Pris ikke medlem: 1100,-
Påmelding: Trykk HER!
Der det står bestillingkontakt i påmeldingen skriver du barnets navn, men skriv telefonnummer og mailadresse til foreldre/foresatte.

Hovedleder på denne leiren er Anne Solfrid Myrseth.
Har du noen spørsmål ang. leiren, ta kontakt på mail HER! eller på telefon 975 73 661(dagtid)

Har du hørt om Leirklubben?
Som medlem i leirklubben får du 100,- rabatt på alle leirene til Acta Trøndelag. Medlemskapet gjelder i frem til samme leir året etter, og du kan melde deg inn når du melder deg på leir.
Da betaler du leirkontigenten + meldemskap i leirklubben. Siden medlemskapet gjelder fra første leir vil den første leiren koste det samme, men på de neste vil du få 100,- rabatt.
Leirklubben i Acta Trøndelag får økonomisk støtte fra Frifond basert på antall medlemmer, så jo flere medlemmer vi har jo mer økonomisk støtte får vi. Støtten bruker vi på å styrke arbeidet vårt i Trøndelag.