Er du klar for årets City Camp?

I år blir City Camp litt annerledes en før, i stedet for å sove i Berg kirke som har pleid å gjøre velger vi i år å arrangere en bo hjemme-leir, og vi vil ha litt andre aktiviteter en vi pleier å gjøre. Vi har spikret sammen en program som vi tror bli veldig gøy. Vi skal ha masse aktiviteter, konkurranser og ikke minst andakter.

Prisen Ikke medlem leirklubben: 500,-
Pris medlem leirklubben: 400,-
Alder: 5. – 7. klasse. (De som begynner i 5,6 og 7. klasse)
Påmelding: HER!

Acta Trøndelag sin leirklubb:

Som medlem i leirklubben får du 100,- rabatt på alle leirene til Acta Trøndelag. Medlemskapet gjelder frem til samme leir året etter.

Prisen for å bli medlem er 100,- Siden du også får 100,- rabatt på denne leiren vil prisen for medlemskap og rabatten gå i 0.

Som medlem i leirklubben er du også med å støtte Acta Trøndelag økonomisk. vi får støtte fra Frifond basert på antall medlemmer, så jo flere medlemmer vi har jo mer støtte får vi. Støtten bruker vi på å styrke arbeidet vårt i Trøndelag.

Har du hørt om Acta’s leirstøtte?
Actas leirstøtte er en nasjonal støtteordning hos Acta – barn og unge i Normisjon som kan gi barn og unge mulighet til å delta på leir selv om de ikke har råd til det. Les mer om ordningen her: https://acta.no/lokallag/drift-av-lokallag/leirstotte/