SubUrban på Skjærgårds M&M Festival

Bli med oss!

Kom som du er, enten du elsker å danse, liker å danse eller koser deg mest med å se andre danse. Vil du henge med en venn eller to mens dj-en skaper stemning? Vil du lære en ny dansestil? Meld deg på et av våre drop-in-kurs. Vi garanterer en underholdende Battle, danseforestilling med profesjonelle dansere og mye god stemning. Du kan også låne skateboard eller lære deg graffiti av dyktige instruktører. Bli med på festivalen!

SubUrban Move

Vil du arrangere en danseweekend eller dansedag der du bor? Gjennom konseptet SubUrban Move hjelper vi deg med å arrangere. Valgfri dansestil og aldersgruppe.

Les mer

Read article "SubUrban Move"

Team SubUrban

Gjennom Team SubUrban får du tett oppfølging, danse- og bibelundervisning og ledertrening av meget dyktige instruktører. I tillegg mange nye venner fra hele landet.  

Les mer

Read article "Team SubUrban"

Påmeldingsside for Team SubUrban

Lyst på et år med dans- og bibelundervisning av dyktige instruktører, samt ledertrening?Send oss din søknad. Nytt team hver høst!

Søk her

Read article ""

Bli direktemedlem i SubUrban!

Bli medlem i SubUrban

Bli medlem i SubUrban

SubUrban

SubUrban er Actas danse- og breakearbeid. Vi ønsker å heve nivået blant kristne dansere i Norge, og skape en arena hvor barn og unge opplever å bli sett.

Les mer

Read article "SubUrban"

Start et lokallag

Start et lokallag, og vær med å oppfylle visjonen vår: «Grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus!»

Les mer

Read article "Start et lokallag"