Skogstad Leirsted

Skogstad ligger rett ved riksveg 4 i Eina sentrum – ca 1,5 time med bil fra Oslo, og stedet er godt synlig fra riksvegen. Og kommer du med tog er Eina stasjon 3 minutter gange unna.

Adresse: Skogstadveien 6, 2843 Eina

Ønsker du å leie Skogstad eller har andre spørsmål ta kontakt med:
Gulsud booking eller vår lokale kontakt Marte Rebecca Dæhlen.

Om Skogstad

Skogstad Leirsted ligger på Eina i Vestre Toten, ei koselig totenbygd i landlige omgivelser ved Einafjorden.Her er veien kort til skog, mark og bademuligheter. Det er gangavstand til Kiwi, bensinstasjon og togstasjon med avganger omtrent hver andre time. I nærområdet finnes blant annet badeland, lekeland, golfbane, og ridesenter. Mjøsbyen Gjøvik ligger 22 km unna, og her er det enda flere aktivitetsmuligheter.

Leirstedet har 80-100 sengeplasser – avhengig av deltagernes alder. Disse er fordelt på 6, 4 og 2-mannsrom. I første etasje har vi kjøkken, matsal, peisestue og møtesal med prosjektor. I andre etasje er det blant annet en mindre dagligstue og et spillerom med airhockey, biljard og fotballspill.

Skogstad har et stort grøntareale som er godt egnet for fotball, volleyball, aking og andre uteaktiviteter. På området finnes en lekeplass med lekeapparater, lavo, og vi har en populær hoppepute til bruk i sommerhalvåret. Vinterstid ligger lysløypa 50 meter unna leirstedet. Ellers har vi en lavo på området, og mulighet for utlån av eldre kanoer.

Stedet egner seg til:

-konfirmantleirer
-kurshelger
-øvingshelger for kor og korps
-menighetshelger
-andre leirer og dagsarrangementer

Leirstedet brukes mye til barne- og ungdomsarrangementer, spesielt gjennom Acta og Den norske kirke, i tillegg til dagsarrangementer som minnesamvær og møtevirksomhet. Ta gjerne kontakt for å høre om vi kan møte ditt behov!

 

Leirprogram for Acta Oppland

Lyst å være med på leir på Skogstad?